Absolútne univerzálne! S bielymi teniskami sa dá čarovať, našich 11 tipov vás inšpiruje

Ktohovie, či existuje univerzálnejšia obuv súčasnej modernej ženy. Tej, ktorá potrebuje zvládnuť náročný rozvrh dňa a zachovať si pritom zdravý rozum (aj pohodlie v nohách).

08.03.2022 08:30
tenisky, biela farba, trend, Foto:
Dámske biele tenisky sú jedným z najuniverzálnejších typov obuvi.
debata

Tenisky síce patrili kedysi len na ihrisko, do telocvične či maximálne na rannú prechádzku so psom. Azda už netreba opakovať, že to sa dávno zmenilo. Dnes sa stačí okolo seba poobzerať na ulici, autobusovej zastávke, ale pokojne aj v práci – je jasné, že tenisky sa prebojovali do pozície najvyužívanejšej obuvi nášho bežného dňa. Pracovného, ale aj toho, ktorý trávime voľným časom.

Trendové inšpirácie za posledné roky prišli mnohé – športová obuv ohlásila návrat estetiky 80-tych rokov, pridali sa roky deväťdesiate. Objavili sa modely rázom výslovne športové, ale aj také, ktoré prekročili hranicu pomyselného luxusu a radili sa medzi žiadané (hoci finančne celkom náročné) vychytávky od slávnych značiek.

Dámske ručne šité biele tenisky z kože Vasky...
Dámske biele tenisky z kože Hugo Boss,...
+8Dámske biele tenisky New Balance, predávajú sa...

My si myslíme, že v jednoduchosti býva najväčšia sila. A práve preto je dobré upozorniť na biele tenisky. Ich variabilita pri kombinovaní s odevom vás prekvapí naozaj širokými možnosťami. Nosiť sa dajú s dámskym kostýmom, džínsami, plisovanou sukňou, úpletovými šatami, či dokonca večernými alebo koktejlovými šatami.

V ponuke súčasných značiek sa nájde vždy minimálne jeden pár bielych tenisiek. Čím jednoduchšie, tým ľahšie kombinovateľné. Samozrejme, experimentom sa brániť nemusíte. A stačí začať zľahka, napríklad hrubšou podrážkou, alebo drobným detailom brúsenej kože v kontrastnom odtieni či napríklad farebnými šnúrkami. Inšpiráciu nájdete v našej galérii s jedenástkou teniskových tipov. Veríme, že minimálne jeden z nich vás osloví.

pjimage Čítajte viac Nudné čierne nohavice? Ani náhodou! Pozrite si 9 spôsobov, ako sa dajú nosiť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #inšpirácia #tenisky

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...