Pokračovanie článku: Ošiaľu trblietavého luxusu podľahla Geislerová aj Chýlková! Absolútnou hviezdou večera však bola...

zväčšiť Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Jana Plodková v kreácii od Zuzany Kubíčkovej Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany Kubíčkovej na cenách Český lev 2022.

Blondínka Jana Plodková patrí medzi neprehliadnuteľné osobnosti českej filmovej, ale aj módnej scény. Už v minulosti viackrát potvrdila svoj status módnej ikony. Na tohtoročných cenách Český lev sa v tomto duchu niesla aj jej voľba šiat od Zuzany Kubíčkovej – z materiálu pošívaného tisíckami drobných krištálikov.

666547201 Čítajte viac Voľbou šiat aj doplnkov dámy na Českom levovi poslali jasný odkaz: Podporujeme Ukrajinu

Strihovo aj vyznením pripomínali šaty tie najlepšie hollywoodske kreácie z červených kobercov – výstrih bol akurát tak decentný, noblesu so závanom „oldskúlového“ Hollywoodu dodával šatám pláštik s prestrihmi na ruky, ale tiež napríklad úprava účesu a do zlatej farby volené doplnky. Páčila sa aj vám? Alebo niekto iný? Zahlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Anna Geislerová #strieborná #flitre #Český lev #lesk #zlatá #Jana Plodková #Ivana Chýlková

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...