Dievčenský cop, zvodná hriva aj smiešna trvalá! 11 účesov jubilantky Jessicy Biel, ktoré (ne)chce každá žena

Pred pár dňami oslávila okrúhlu štyridsiatku. Hollywoodska kráska Jessica Biel je však súčasťou filmového biznisu, ale aj inšpiráciou pre mnohé ženy už viac ako dve dekády. Jej popularitu odštartovali už úlohy v tínedžerskom veku.

07.03.2022 05:56
debata (1)
Herečka Jessica Biel na zábere z roku 2001 ako...
Herečka Jessica Biel na zábere z roku 2002,...
+8Herečka Jessica Biel na zábere z roku 2004 s...

Rodáčka z Minnesoty sa najprv preslávila ako jedna z postáv v populárnom rodinnom seriáli V siedmom nebi. Už vtedy však bolo jasné, že rolu tínedžerskej dcéry v rodine obľúbeného reverenda nebude hrať večne. A tiež, že má potenciál byť miláčikom publika – televízneho, ale aj filmového. Vďaka svojim pôvabom tiež vzorom pre mnoho žien vo svete krásy.

To sa aj stalo, keďže Bielovej pôvaby si veľmi rýchlo všimli nielen filmári, ale aj módni žurnalisti, kozmetické aj módne značky. Už začiatkom nového milénia sa hnedovláska pravidelne objavovala v anketách o najpôvabnejšiu herečku. Mnohí si ešte dodnes pamätajú aj titul, ktorý jej vyslúžilo jej tvarované pozadie. Áno, manželka speváčka Justina Timberlakea sa jeden čas pýšila aj titulom najsexi kriviek v Hollywoode.

Eva Mendes Čítajte viac Krásna hriva ako koruna sexepílu oslávenkyne Evy Mendes! Tu sú jej premeny

My sme si pri príležitosti nedávnych osláv 40-ky zaspomínali na inšpiráciu trochu inú – vlasovú. Pretože Jessica Biel so svojimi dlhými hustými kaderami bola a stále je vzorom pre mnohé ženy, kedysi tínedžerky, neskôr dvadsať- a tridsiatničky a dnes už aj svoje rovesníčky.

zväčšiť Herečka Jessica Biel na zábere z roku 2001 ako... Foto: SHUTTERSTOCK
Jessica Biel, účesy, 2001 Herečka Jessica Biel na zábere z roku 2001 ako hviezda na prahu plnoletosti. Jej účes bol v tom čase takmer nedotknutý hollywoodskymi kaderníkmi.

2001

Nemala ešte ani tých dvadsať, no už vtedy bola miláčikom mnohých televíznych divákov. Jej imidž bol ešte takpovediac nepoškrvnený. Jessica Biel si vlasy len ležérne zopla do copa, televízni vizážisti jej ich farebne presvetlili, no v tomto čase ešte pôsobila veľmi dievčensky a mladistvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #účes #štyridsiatka #Jessica Biel #jubileá hviezd

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...