Krásna hriva ako koruna sexepílu oslávenkyne Evy Mendes! Tu sú jej premeny

Herečka Eva Mendes roky patrila k najkrajším hviezdam Hollywoodu! Jej nádhernú tvár a sexi telo však na červených kobercoch posledné roky nevídať. 5. marca oslavuje rodáčka z Miami 48 rokov.

05.03.2022 06:00
Eva Mendes Foto:
Eva Mendes v roku 2007.
debata (2)

Mendes, ktorú diváci poznajú z filmov ako Training Day (2001), Rýchlo a zbesilo 2 (2003) či Ghost Rider (2006) sa po narodení jej dvoch ratolestí stiahla do súkromia a užíva si inú rolu, než tú hereckú. Je z nej mama na plný úväzok, naposledy sa pred kamerami objavila v roku 2014. Vtedy si zahrala v snímke Lost River, ktorý režíroval jej partner a otec ich dvoch dcér, Ryan Gosling. S ním tvorí kráska pár už niečo vyše 10 rokov.

zväčšiť Eva Mendes  v roku 2006. Foto: SHUTTERSTOCK
Eva Mendes Eva Mendes v roku 2006.

Herečku tak vidieť len výnimočne na paparazzi záberoch, po boku partnera sa na spoločenských podujatiach Hollywoodu nezúčastňuje. Pritom pred pár rokmi bola sledovanou a žiarovou hviezdou červených kobercov.

Eva Mendes  v roku 2009.
Eva Mendes  v roku 2006.
+3Eva Mendes  v roku 2007.

Jej sexepíl je nepopierateľný a krásnu tvár milovali objektívy aj kamery. Jej výrazným znakom boli aj husté vlasy, ktoré nosila na mnoho spôsobov. Hustá hriva sa tak stávala pred objektívmi jej krásnym šperkom – účesy často striedala, s farbou vlasov však nijako výrazne neexperimentovala. V roku 2006 si svoju hrivu nechala zosvetliť, jej typickou farbou však roky zostáva hnedá. Pozrite si na účesy, ktoré predvádzala na červených kobercoch v minulosti (galéria vyššie).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Eva Mendes #premeny

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...