Tento model šiat vo farbe magenta si pýta dokonalú postavu! Čoskoro 50-ročná kráľovná Letizia ju má

Pôvab 49-ročnej manželky kráľa Felipeho sa vekom nijako nemení.

07.03.2022 08:00
letizia Foto:
Španielska kráľovná Letizia a kráľ Felipe v meste Pamplona.
debata

Španielska kráľovná Letizia a kráľ Felipe sa zúčastnili na slávnostnom odovzdávaní zlatých medailí za zásluhy vo výtvarnom umení, ktoré sa konalo v v španielskom meste Pamplona. Médiá sa opäť zamerali na model, ktorý štíhla kráľovná zvolila na podujatie. V odtieni magenta doslova žiarila.

Pôvab 49-ročnej dvojnásobnej mamy sa vekom nijako nemení. Krásna hnedovláska siahla po výraznom modeli značky Moises Nieto za niečo vyše 300 eur. Kráľovná roky podporuje aj domácich módnych tvorcov a návrhár Moises Nieto založil rovnomennú značku ženského oblečenia práve v Madride.

Midi šaty sú krásnym kúskom, ktorý presne zodpovedá štýlu Letizie, model doplnila koženými lodičkami na vysokom podpätku v neutrálnej béžovej farbe. Model zvýrazňuje jej štíhly driek a dokonale sedí na jej postavičke.

Ružová s jej mnohými obmenami patrí k obľúbeným farbám pôvabnej hnedovlásky. V roku 2019 siahla po ružových šatách značky Michael Kors, ku ktorým zvolila aj ružové lodičky. Išlo o odtieň jemný odtieň ružovej.

zväčšiť Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne... Foto: Profimedia
Kráľovná Letizia Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne Michaela Korsa.

Výraznej ružovej sa nezľakla počas významnej udalosti, banketu na počesť japonského cisára Naruhita, keď v roku 2019 zvolila výrazný model Carolina Herrera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...