Aj po štvrťstoročí od vrcholu kariéry vyzerajú božsky! Toto sú tajomstvá krásy Cindy či Heleny!

Do starého železa by si ich dovolil zaradiť len málokto. Hoci od čias ich "panovania" vo svetovom modelingu už uplynulo bezmála štvrťstoročie, slávne supermodelky stále bodujú.

04.03.2022 06:00
debata
Modelka Cindy Crawford na prehliadke značky...
Helena Christensen na prehliadke Off-White v...
+6Česká modelka Eva Herzigová pred prehliadkou...

Dôkazom bola aj nedávna prehliadka značky Off-White v Paríži, na ktorej sa popri známych súčasných tvárach modelingovej brandže objavili aj veteránky a skutočné legendy modelingu. Reč je dámach ako Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen či Amber Valetta. Do prvého radu sa potom usadila ich bývalá kolegyňa a kamarátka – modelka, speváčka a bývalá prvá dáma Carla Bruni. O deň neskôr zase medzi hosťami prehliadky Saint Laurent bodovala krásna česká rodáčka Eva Herzigová, ktorá svoju kariéru štartovala v roku 1989.

Pôvab niekdajších supermodeliek je jasným znakom toho, že krása nemá žiadne vekové obmedzenia. Samozrejme, v ich prípade platí, že dlhoročná starostlivosť o seba a spolupráca s tými najšpičkovejšími odborníkmi, či už kozmetičkami, kaderníkmi alebo vizážistami, priniesla svoje ovocie. Výraznú úlohu však určite zohráva aj genetická preddispozícia.

zväčšiť Supermodelka Helena Christensen na zábere z... Foto: SHUTTERSTOCK/SITA/AP Photo
Helena Christensen Supermodelka Helena Christensen na zábere z roku 1998 (vľavo) a na prehliadke Off-White v roku 2022.

Tajomstvá sú určite aj v správne zvolenej kozmetike. Ako ambasádorky mnohých značiek mohli za svoje pôsobenie v biznise vyskúšať naozaj všetko možné – slávne dámy sa však zhodujú, že ich voľba je v posledných rokoch už veľmi stabilná a mnohé sa opakovane vracajú k produktom, pri ktorých si overili účinok aj pôsobenie na ich pleť.

Napríklad Helena Christensen ktorú citoval portál TheZoeReport.com, nedá dopustiť na sérum značky Joanna Vargas, konkrétne produkt Rescue Serum a tiež na pleťový olej proti starnutiu a na rozjasnenie od značky Lumity. V jej kozmetickej výbave sa nachádzajú tiež produkty značky Ole Henriksen či Nimue, opakovane však velebí aj účinky bio-kokosového oleja. Používa ho celé telo, suché miesta, po kúpeli, sprche a dokonca aj do vlasov.

Krásna Cindy sa učila od tých najlepších – čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Helena Christensen #Cindy Crawford #supermodelka #Carla Bruni

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...