Chlpatá hruď, dlhé vlasy a kukuč nezbedníka! Milovali ste ho aj vy? Bon Jovi má 60

Nazvať ho speváckou a muzikantskou legendou nie je ani náhodou odvážne. A nesúvisí len to s vekom, ktorý sa v stredu 2. marca zaokrúhlil na pekné životné jubileum. Spevák a skladateľ Jon Bon Jovi oslávil šesťdesiat.

02.03.2022 06:00
Jon Bon Jovi, 1998 Foto:
Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1998 a fešák s čerstvým krátkym zostrihom a v obleku s kravatou.
debata (5)

Rodák z amerického štátu New Jersey, ktorý sa narodil 2. marca 1962, s hudbou začal už ako trinásťročný a skutočný prelom v kariére zaznamenal so skupinkou kamarátov, s ktorými založili kapelu Bon Jovi. Debutový album z roku 1984 priniesol prvý hit Runaway, o dva roky neskôr kapela zložila megahit You give love a bad name a cesta za medzinárodnou slávou bola otvorená naplno.

Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1990 a s...
Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1991.
+6Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1998 a...

Jon Bon Jovi bol idolom mnohých dievčat a vzorom mladých mužov, ktorých fascinovala vlna popularity rockerských hudobníkov, odvážny imidž s dlhými vlasmi, roztrhanými úzkymi džínsami či koženými vestami, pod ktorými sa objavovali odhalené hrude hudobníkov. Určite aj vďaka nim sa z členov formácie Bon Jovi stali nielen milovaní muzikanti a rockové hviezdy, ale aj hotové sexidoly.

zväčšiť Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 2017 na... Foto: SHUTTERSTOCK
Jon Bon Jovi, 2017 Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 2017 na filmovom festivale Tribeca. V spoločnosti manželky Dorothey.

Najviac to platilo práve v prípade modrookého Jona, rodným menom Johna Francesa Bongioviho, ktorého „kukuč“ v sebe spájal chlapčenský šarm, nezbednosť zlého chlapca a zasnenosť moderného princa pre snívajúce dievčatá v 80-tych a 90-tych rokoch.

Ak sa k tomu prirátal aj fakt, že napriek tomu, že mu pri nohách doslova ležali dievčatá a ženy vo všetkých kútoch planéty, on od školských čias zostával verný svojej jedinej láske Dorothei (ktorá je jeho manželkou dodnes) – asi neprekvapí, že Jon bol takým vzorom.

Herec Kevin Costner na 28. ročníku cien SAG Awards. Čítajte viac Hollywoodski herci v gala: Fešák Costner zatienil aj mladých kolegov, Douglas nezabudol na Ukrajinu

Možno aj medzi vami sa nachádzajú dnes už „pamätníčky“ slávy a popularity amerického hudobníka, ktorý oslavuje okrúhle šesťdesiatku. Pripomeňte si s nami v galérii jednotlivé obdobia Jona Bon Joviho.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #dievčatá #Jon Bon Jovi #fanúšičky #muzikant #sexidol #jubileá hviezd

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....