Selena, Zendaya či vojvodkyňa Kate: 5 žien, 5 obľúbených krémov - nájdu sa aj v bežnej drogérii!

Ich vzhľad je pre mnoho žien vytúženým svätým grálom. A tak je celkom prirodzené, že aj záujem verejnosti o to, ako sa slávne ženy o seba starajú, púta dostatočnú pozornosť.

26.02.2022 07:00
APTOPIX People-Aniston-Brangelina Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata (1)

Posledné roky sa stále častejšie a otvorenejšie mnohé slávne krásky zdôverujú so svojimi tajomstvami každodennej beauty rutiny. Čím sa odlíčia, akú masku používajú, na aký krém či osviežujúce tonikum nedajú dopustiť. Pred kamerami či v rozhovoroch už takéto „tajnosti“ odhalili mnohé z nich. Vybrali sme päticu, ktorej voľby možno budú zaujímať aj vás.

Vedzte, že niektoré z dám vôbec nemusia mať na poličke v kúpeľni krém za stovky eur. Vystačia si aj s dostupnou kozmetikou z masového predaja. Či funguje u všetkých rovnako, to zaručiť nevieme. Isté však je, že pôvab týchto dám je veľkým (aj reklamným) lákadlom.

Jennifer Aniston

V prípade hviezdy z Priateľov treba na úvod uviesť, že je roky tvárou značky Aveeno. Ak teda ako kľúčový produkt jej dennej rutiny uvádza práve produkt z jej portfólia, môže to zaváňať snahou o propagáciu. Ale zároveň treba dodať, že Aniston naozaj opakovane presviedča módne magazíny a beauty editorov o tom, že jej deň sa nezaobíde bez hydratačného krému Aveeno Daily Radiance Moisturizer, ktorý má navyše ochranný faktor SPF 15 proti slnečnému žiareniu. Hypoalergénny krém bez prídavku olejov, ktorý neupcháva póry, pleť hydratuje, zjednocuje tón a rozjasňuje ju, sa predáva za 22 dolárov vo väčšine amerických drogérií. Objednáte ho poľahky aj na európskom trhu.

Selena Gomez

Pre slovenský (aj európsky) trh menej známa je značka Tatcha, z ktorej portfólia pochádza vychytený výrobok speváčky a herečky Seleny Gomezovej – krém Dewy Skin Cream.

zväčšiť Speváčka a herečka Selena Gomez. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a herečka Selena Gomez. Speváčka a herečka Selena Gomez.

Tá sa napríklad v rozhovore pre magazín Vogue vyjadrila, že tento „hustý a voňavý krém milujem“. Produkt obsahuje kyselinu hyalurónovú, ale aj výťažok z rias či ryžového proteínu a vraj ho s obľubou používa aj Meghan Markle.

Jennifer Lopez

Speváčku a herečku spájali už s mnohými značkami, kozmetickými aj módnymi. Odkedy uviedla na trh vlastnú líniu ošetrujúcej kozmetiky, zvykne hovorievať, že používa výlučne produkty z jej portfólia – v tomto prípade teda jej obľúbený krém je JLo Glow Serum, ktorý pleť rozjasňuje, zjednocuje a omladzuje.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla... Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia
620890838 Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla svoju príťažlivú figúru v úzkych džínsach.

Ešte dávnejšie sa však v jednom z rozhovorov nechala počuť, že nedá dopustiť na krém bežne dostupný v každej druhej drogérii. Reč je o rozjasňujúcom kréme Bright Reveal Brightening Day Moisturizer od L'Oreál Paris. Produkt má SPF 30, ktorý chráni pred slnečnými lúčmi. Hydratuje a rozjasňuje. Žiarivá a zdravo pôsobiaca pleť je pre mnoho celebrít kľúčová.

Zendaya a vojvodkyňa Kate majú tiež svojich krémových favoritov.
Kliknite ďalej, dozviete sa, akých…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Jennifer Aniston #Jennifer Lopez #Selena Gomez #kozmetika #hydratačný krém #krém #ošetrenie #Zendaya

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...