Vôňa ako valentínsky darček? Poteší, rozosmeje, rozpúta vášne - máme 11 tipov

Možno práve blížiaci sa sviatok zamilovaných je tým pravým dňom na darovanie vône. Takej, ktorá dokáže omámiť vás, ale ktorá zároveň poteší aj váš proťajšok.

09.02.2022 13:00
shutterstock 1798408189 Foto:
Správne vybraný parfum dokáže medzi partnermi divy.
debata

Kúpa parfumov či toaletných vôd sa nám už nejaký čas spája s vianočnými sviatkami či narodeninami – stále je tu však riziko, že parfum, ktorý sme vybrali, danej osobe nesadne. Ak ide o niekoho tak blízkeho ako je náš životný partner/partnerka, o to viac to môže frustrovať.

Aj preto naša rada hneď v úvode znie, ak túžite obdarovať niekoho luxusnou, novou, krásnou, zvodnou či sviežou vôňou, spravte si z toho malý „valentínsky“ výlet do parfumérie. Ideálne je, ak krátky rituál výberu správnej vône absolvujete obaja. Práve tak môže nastať vzácna zhoda v tom, čo vonia jednému aj druhému, čo vzbudzuje v jednom nadšenie a v druhom zase vášeň a túžbu. (Samozrejme, niektoré značky nie sú vždy dostupné v kamenných obchodoch – ak nechcete nakupovať parfumy naslepo, špeciálne nie také, ktoré majú byť darčekom z lásky, nechajte si zaslať najprv drobnú vzorku.)

Valentín síce tento rok pripadá na pondelok,...
Vôňa, ktorú môžu používať obaja - závan luxusu...
+8Doslova na Valentína vznikla nová verzia...

Áno, poviete si, to všetko sú len rečičky okolo, aby sa podobné voňavé produkty dobre predávali – faktom však je, že mnohé vône v nás dokážu vyvolať spomienky, iné zase stimulujú senzorické centrá v mozgu a sú aj také vône (ambra, pižmo), ktoré stimulujú sexualitu.

Ponuka je skutočne bohatá a špeciálne v období úvodu roka sa na trhu objavujú aj novinky, ktoré dbajú práve na tento faktor osobnej príťažlivosti vtelený do parfumovej vône či toaletnej vody.

Vybrali sme pre vás 11 tipov na darčeky, ktoré môžu spríjemniť aj vášho Valentína. Inšpirujte sa s nami a nezabudnite si tiež prečítať, ako sa dá zabrániť tomu, aby váš parfum vyprchal za pár hodín.

romantika, žena, jar, vôňa, krása, príroda Čítajte viac Zdá sa vám, že po pár hodinách už váš parfum necítiť? Nerobte tieto 3 chyby!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vôňa #parfum #vášeň #Valentín #dar #sviežosť

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...