Pastelové farby v šatníku 7-krát inak! Svetrík, kabát či mikina, oblečte sa s nami

Aj vy už netrpezlivo čakáte na príchod jari? A čo tak privolať si ju. Napríklad aj pomocou pastelových odtieňov vo vašej garderóbe...

04.02.2022 06:00
pastely 7-krát inak, ako ich zapojiť do módy Foto:
Kde inde môžu dominovať pastelové tóny, ak nie na úpletoch. Tóny modrej farby patria medzi tie najobľúbenejšie, celkový dojem ešte znežní a vylepší materiál ako napríklad mohér, ktorý pastelom dodá priam "obláčikový" výraz. Sveter z dielne značky Lindex sa predáva za 59,99 eura.
debata

…že sa vám zdá všetko, čo vidíte na uliciach, vo vlastnej skrini alebo v obchodoch príliš ponuré, tmavé, nudné a neživé? Ale práve preto by ste to mohli skúsiť práve s pastelovými odtieňmi. Ich prítomnosť v móde určenej aj na chladnejšie dni roka je nepostrádateľná a vo finálnom výsledku aj vizuálne osviežujúca a omladzujúca.

Svetlé farby a jemné pastelové odtiene fungujú veľmi dobre s pokožkou, ktorá v zime vybledla. Či už je to ružová, belasá alebo svetlá žltá so zelenou – pri zimou „zosvetlenej“ pleti pôsobia osviežujúco, no zároveň príliš nekričia. A ubrať pár rokov sa im podarí tiež.

Pastelové tóny na pleteninách majú rôzne...
V neposlednom rade by sme nemali podceňovať...
+4Jedným z trendov, ktorý sa presúva zo zimy do...

Ak sa pýtate, čo si teda vybrať – odpoveď je jednoduchá, môžete takmer všetko. Spomenuté odtiene farieb a mnohé ďalšie okrem nich (napríklad aj populárna Very Peri a jej pastelový tón) sa dá nájsť od nohavíc, cez svetre, roláky, kardigany a mikiny až po vrchné košele, parky a kabáty či v doplnkoch.

Skúste voliť nadčasové kúsky, ktoré môžete nosiť niekoľko rokov a tiež niekoľko sezón. Platí to napríklad pri mikinách (nebojte sa investovať do kvality) aj pleteninách. Čo sa týka kabátov alebo pariek, tam sa môže jeden konkrétny (trendový) odtieň časom zunovať. Nezabúdajte však na to, že niektoré kúsky môžete nosiť aj počas jari a následne ich znovu zaradiť do šatníka na jeseň – oplatia sa teda podobným spôsobom.

inti4990 Čítajte viac Čipka, vášnivé farby, priehľadná provokácia: Máme 20 tipov (nielen) na valentínske zvádzanie

V prípade spomenutých doplnkov je to s pastelmi absolútne ideálne. Šál, kašmírová čiapka, rukavice alebo rukávnik budú fungovať aj o desať rokov. Pozrite si naše tipy v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #garderóba #trend #zima #sveter #pastelové farby #rolák

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...