Krásna, odvážna, ako chameleón! Hviezdna Kerry oslavuje 45, tu je jej 10 TOP podôb

Za roky v hereckej brandži mnohokrát presvedčila o svojom talente. Ale okrem svojich hereckých výkonov ohúri jubilantka Kerry Washington aj osobným štýlom.

31.01.2022 14:47
APTOPIX 77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Kerry Washington na zábere z vyhlásenia Zlatých glóbusov v januári 2020. V kreácii Altuzarra.
debata

Americká herečka, ktorá sa narodila 31. januára 1977, je slovenským divákom asi najviac známa z tarantinovky Nespútaný Django či filmov Posledný škótsky kráľ a Ľudská škvrna. Washington, ktorá v posledný januárový deň oslávila poljubileum, sa však presadila aj na televíznej obrazovke. Ba dokonca sa dá hovoriť o triumfe – jej postave právničky Olivie Popeovej v seriáli Škandál, sa radí medzi najznámejšie ženské hrdinky posledných dekád na televíznej obrazovke. A iba prednedávnom sa objavila aj po boku inej slávnej kolegyne Reese Witherspoonovej v seriálovom sfilmovaní románu Stačí škrtnúť zápalkou.

Herečka Kerry Washington na podujatí ESSENCE...
Herečka Kerry Washington prichádza na podujatie...
+7Herečka Kerry Washington bola tiež jedným z...

Zaujímavosťou je, že hoci sa Washington radí medzi ostrosledované herečky a je lákadlom pre bulvárnych reportérov, len málo ľudí pozná detaily z jej súkromia alebo napríklad tváre jej detí. Herečka je pritom mamou dcéry a syna a od roku 2013 je vydatá za hráča NFL Nnamdiho Asomughu, s ktorým sa tiež objavuje na verejnosti veľmi sporadicky. Naposledy tak urobila v čase kampane prezidentského kandidáta (dnes prezidenta) Joea Bidena, kde mu spoločne vyjadrili svoju podporu na jednom zo zjazdov demokratov.

zväčšiť Herečka a producentka Kerry Washington na... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
2020 Sundance Film Festival - "The Fight" Premiere Herečka a producentka Kerry Washington na filmovom festivale Sundance v kabáte z dielne značky FOLD.

Popri výkonoch pred kamerou je Kerry Washington sympatická a príťažlivá hviezda aj magnetom pre fotografov a módnych nadšencov. Pre mnohých je vzorom štýlu a jej podoby v rozmanitých kreáciách sa objavujú v množstvo spoločenských aj módnych rubrík.

Washingtonovú mnohí prezývajú aj chameleón – dokáže totiž meniť svoje podoby od elegantnej dámy v rafinovaných večerných šatách, cez provokujúcu femme fatale až po rebelku alebo serióznu producentku a aktivistku. Aj vďaka tomu sa táto 45-ročná Američanka objavuje v mnohých rebríčkoch ženského štýlu a vkusu.

653721833 Čítajte viac Keď sa dedia nádherné šaty v rodine... Kráľovná Letizia v róbe od svokry a princezná Victoria, toto má od mamy!

Pri príležitosti osláv jej narodenín sme vybrali desiatku kreácií, z ktorých všetky obliekla Kerry Washinton v období posledných dvoch rokov.

Video
VIDEO: Kerry Washington ako zvodná femme fatale. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kerry Washington #jubileá hviezd

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...