Od divokej hrivy a úchvatných vĺn až po školácku ofinu: Hviezda Emily in Paris a jej 9 účesov na inšpiráciu

Kritici možno nie sú zhovievaví, ale to nič nemení na fakte, že zo seriálu Emily in Paris je megahit. A z jeho hlavnej hviezdy...

19.01.2022 11:00
Lily Collins, podoby, účesy Foto:
Herečka Lily Collins v roku 2019 predvádza elegantné vlny a vlasy rozdelené na stredovú cestičku.
debata (1)

Reč je, samozrejme, o predstaviteľke hlavnej hrdinky Emily – herečke Lily Collinsovej, ktorá sa už roky pohybuje na filmovom poli s istotou a záujmom prejaveným zo strany fanúšikov, divákov aj médií. Až s hitom z produkcie Netflix však mohla Lily Collins naplno potvrdiť svoj status štýlovej ikony a inšpirácie pre mnoho mladých aj zrelších žien.

Herečka Lily Collins ešte v roku 2008 ako...
Herečka Lily Collins v roku 2010 s...
+6Herečka Lily Collins si vyskúšala aj look a ĺa...

Dcéra slávneho hudobníka Phila Collinsa naposledy vyvolala záujem, keď na svojom Instagrame zverejnila ostatný záber. Ten totiž ukazuje, že sa 32-ročná rodáčka z Veľkej Británie znovu rozhodla trošku zaexperimentovať s účesom. Na fotografie z pláže ukazuje zosvetlené vlasy s prestrihanou a relatívne dlhou ofinou, ktorá jej nenútene a pôvabne padá do čela. Výsledok, ktorý je zjavne prácou špičkových hair-štylistov, je rozkošný, veľmi dievčenský a vkusný.

zväčšiť Herečka Lily Collins v roku 2010 s... Foto: SHUTTERSTOCK
Lily Collins, podoby, účesy Herečka Lily Collins v roku 2010 s najsvetlejším odtieňom, aký kedy vyskúšala. Divoké kadere s plavými tónmi boli niekoľko sezón jej poznávacím znakom.

Herečka, ktorú diváci môžu poznať aj z rozprávky Zrkadielko, zrkadielko (ako Snehulienku), bola pre mnohých povestná práve svojimi tmavými kaderami a výrazným hustým obočím. Pohľad späť do archívu však naznačuje aj čosi iné – Lily sa nebála s účesmi experimentovať a vyskúšala už niekoľko farieb vo vlasoch, dĺžok účesu či ofiny.

Ako úvodnú inšpiráciu sme vybrali jej „tínedžerský“ look s nadýchanými a dlhými plavými vlnami. Od takmer blond hrivy sa však postupne prepracovala k mahagónovým tónom, ryšavkastému odtieňu či orieškovej hnedej farby alebo tmavohnedeh farby s červenkastými odleskmi. Inšpiráciu môže ponúknuť každý jeden z vybraných lookov a, samozrejme, aj ten najnovší (foto nižšie).

Nech sa páči, ak chcete v sebe prebudiť svoju vlastnú Emily, možno vás inšpiruje práve Lily.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Lily Collins #inšpirácia #premena #Emily in Paris

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...