Hľadáte tú správnu blond farbu? Inšpirujte sa Kate Mossovou a jej 5 TOP podobami

Kariéru síce štartovala ako tmavovláska, občas s mierne presvetlenými prameňmi vlasov. Neskôr sa však z Kate Mossovej stal vzor blondínky - chameleóna.

17.01.2022 15:00
katemoss2012 Foto:
Topmodelka Kate Moss na zábere z roku 2012 s marilynovským odtieňom blond vo vlasoch.
debata

Slávna britská modelka, ktorá v nedeľu 16. januára oslávila 48. narodeniny, je ukážkovou voľbou toho, ako sa dá experimentovať s blond odtieňom vo vlasoch. Hoci nie je jej prirodzený, dnes si ju už málokto dokáže predstaviť s tmavými, hnedými či nebodaj čiernymi vlasmi, ktoré v úvode jej kariéry tak často dizajnéri a fotografi žiadali.

Moss si časom uvedomila, že blond odtieň nie je len lepšie „predajný“, čo v kariére topmodelky, samozrejme, pomáha. Ale tiež, že pomáha v celkovom vzhľade. Svetlejšie vlasy totiž opticky tvár rozjasnia, uberú pár rokov, vyhladia jemnejšie vrásky.

Topmodelka Kate Moss na zábere z roku 2011 s...
Topmodelka Kate Moss na zábere z roku 2012 s...
+2Topmodelka Kate Moss na filmovom festivale v...

Kate Moss za posledné roky vyskúšala niekoľko odtieňov blond a aj preto je skvelou inšpiráciou pre mnohé ženy po celom svete. A tiež potvrdením toho, že sa nemusíte neustále utiekať len k jednému konkrétnemu odtieňu a teplému či studenému tónu.

zväčšiť Topmodelka Kate Moss na zábere z roku 2011 s... Foto: SHUTTERSTOCK
katemoss2011 Topmodelka Kate Moss na zábere z roku 2011 s plavými výrazne zosvetlenými vlasmi s tmavšími korienkami.

Britka vyskúšala všeličo možné, pričom azda najsvetlejší odtieň blond sa viaže k posledným rokom – napríklad v roku 2019 prekvapila platinovou farbou so strieborným studeným podtónom. Isté však je, že ako žena, ktorá má rada slnko a často ukazuje opálenú bronzovejšiu pokožku, aj logicky viac inklinuje s teplým tónom blond.

Jeden z najvydarenejších lookov je ten, ktorý nosila v roku 2012 a v ktorom sa plavá farba ukázala vo svojej kráse a luxusne zdravom vyznení s uhladenými, zdravo pôsobiacimi a lesklými vlasmi.

Video
VIDEO: Pozrite si premeny krásnej Marcinkovej! Ako ich okomentovala?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #blond #podoba #jubileá hviezd

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...