Je ti zima, dievčatko? Tak do tepla až (skoro) po päty! Máme 11 tipov, ktoré zahrejú

Keď prituhne, každý z nás je najradšej v teple. Ale nie vždy je to možné - najmä, ak musíte vyraziť do ulíc. Buďte správne vyzbrojená.

14.01.2022 06:00
652473653 Foto:
Modelka a moderátorka Kelly Brook vo výraznej páperovej maxibunde v uliciach Londýna.
debata (1)

Teplý kabát je jedna alternatíva, ale tí, čo už skúsili obliecť si kvalitnú zimnú bundu – zvyčajne plnenú perím, vedia, že nad podobnými kúskami sotva vyhrá vlnený kabát. Páperové bundy či aktuálne aj modely s plnením zo syntetických (no hrejivých) zmesí, nie sú len funkčnou praktickou voľbou, ale aj štýlovým tipom.

Stačí sa pozrieť do ulíc, ale pokojne aj na stránky šoubiznisových magazínov. Napríklad len nedávno to bola hviezda Hry o tróny Emilia Clarke či britská moderátorka Kelly Brook, ktoré jasne dali najavo, že do zimného počasia si najradšej oblečú prešívanú páperovú vetrovku.

zväčšiť Herečka Emilia Clarke známa z Hry o tróny sa... Foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia
652182719 Herečka Emilia Clarke známa z Hry o tróny sa objavila v uličkách Londýna vo výraznej páperovej bunde až pod kolená.

Spoločným znakom sa v tomto prípade stala aj dĺžka – nosiť môžete takú, akú vám najviac vyhovuje, ale ak sa naozaj chcete udržať v teple, v takom prípade odporúčame „MAXI“ voľbu. Áno, chápete správne, ide o modely s maxidĺžkou, teda vetrovky, anoraky či bundy, ktoré siahajú ideálne pod kolená, prípadne niektoré aj po členky.

zararozmer230x30 Čítajte viac Len jeden doplnok na túto zimu, ktorý musíte mať? Maxišál! A my máme 10 tipov

Že sa vám zdá, že v tom budete vyzerať ako zakuklený motýľ? Strihové možnosti a siluety súčasných produktov sú však už veľmi lichotivé k ženskej (aj mužskej) postave a obávať sa rozhodne nemusíte. Akurát možno toho, že vám bude poriadne teplo. A to pri mínusových teplotách je vlastne výhra!

Náš tip:
Celkom právom sa možno pýtate, kde je v maxidĺžke praktická stránka odevu. Radíme vám, hľadajte modely so zapínaním na cvoky, čo je funkčný prvok, prípadne obojstranným zipsom, ktorý môžete odzipsovať aj smerom zospodu nahor.

Dámska zimná bunda v maxi-dĺžke od Fjallräven...
Dámska páperová bunda s kapucňou Nike. Predáva...
+10Dámska páperová bunda s pridanou vestou z...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #bunda #trend #zima #páperová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...