Prirodzená textúra vlasov, bohatá hriva, zdravý look - tajomstvo účesu vojvodkyne Kate? Tu je!

Pred pár dňami oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny a znovu zabodovala u verejnosti svojím zjavom. Vojvodkyňa Kate očarila na nových záberoch a vyvolala nadšenie svojou decentnou, minimalistickou, no pritom veľmi premyslenou úpravou.

12.01.2022 11:00
Britain Kate Turns 40 Foto: ,
Vojvodkyňa Kate na zábere talianskeho fotografa Paola Roversiho, ktorý sa stane stálou súčasťou zbierky National Portrait Gallery a ktorý vznikol pri príležitosti osláv jej 40. narodenín.
debata

Fotografie, ktoré pri príležitosti štyridsiatky manželky princa Williama a budúcej britskej kráľovnej, zhotovil taliansky fotograf Paolo Roversi ukázali podľa módnych odborníkov jeden dôležitý fakt. Prirodzenosť je niečo, čím sa Catherine Middletonová, dnes vojvodkyňa Kate približuje k masám.

Na najnovších záberoch sa napríklad objavila s vlasmi, ktoré sa podľa odborníkov neupravovali žiadnym výrazným spôsobom. Žehlička na vlasy či horúca kefa? Ako píše portál Vogue.com, hriva trojnásobnej mamy je skôr ukážkou jej prirodzenej textúry a vĺn, ktoré dostala do vienka od matky prírody.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate na zábere so starostlivo... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Earthshot Prize Vojvodkyňa Kate na zábere so starostlivo upravenou hrivou.

Farebnosť záberov od Paola Roversiho naznačuje, že kadere má tentoraz opäť výraznejšie tmavé – posledné fotografie z verejného života, ktoré vznikli v decembri minulého roka, však hovoria o tom, že Kate zostáva verná úprave pod názvom „bronde“, kde vlastne ide o presvetlenie hnedej hrivy plavými odleskami, čo účes opticky odľahčuje a nositeľku omladzuje.

Ak sa pýtate, aké konkrétne produkty sú kľúčom k nádhernému účesu čerstvej štyridsiatničky – odpovedí je hneď niekoľko. Svetové magazíny zamerané na ženské témy a krásu sa však zhodujú na tom, že jedným z najobľúbenejších produktov je krém s hodvábnym finišom, ktorý slúži na uhladenie vlasov. Prirodzená štruktúra vlasov vojvodkyne Kate totiž v britskom vlhkom počasí často čelí rozstrapkaniu a zvlneniu vlasov.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

Hoci to nikdy nebolo oficiálne potvrdené, ako píše magazín Town & Country, podľa zdrojov z paláca je obľúbeným šampónom vyživujúci produkt zo značky Kerastáse – konkrétne Nutritive Bain Oleo. Fixovanie účesu ponecháva síce na svoju osobnú hair-štylistku, no tiež sa hovorí o tom, že tá najčastejšie pracuje s kultovým produktom Elnett Satin alebo Elnett Supreme Hold Hairspray od značky L'Oreál Paris.

Pred pár rokmi sa Middletonovej osobná kaderníčka „prekecla“ na sociálnej sieti, keď zverejnila niekoľko produktov, s ktorými mala vyraziť na pracovnú cestu s vojvodkyňou Kate. Z toho, samozrejme, verejnosť vydedukovala, že ide o prípravky, ktoré sa objavujú práve vo vlasovej starostlivosti pôvabnej tmavovlásky.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Vojvodkyňa Kate má 40, pre verejnosť stelesňuje ideál budúcej kráľovnej! Tu sú jej TOP momenty

Kaderníčka Amanda Cook Tyler medzitým fotografiu (aj celý účet) zmazala, ale už sa nedalo nič robiť. „Tajomstvá“, za ktoré by samotné firmy s nadšením zaplatili milióny, keby im Kate oficiálne dovolila spájať s nimi jej meno (príslušnosť ku kráľovskej rodine jej žiadnu reklamu nepovoľuje), sú však už odtajnené. Okrem uvedených produktov sa v zozname objavili aj prípravky od britského kaderníka Charlesa Worthingtona.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vlasy #účes #Kaderník #tajomstvo #produkt #mall.tv

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...