Tajomstvo Spider-manovej sexy tety? Má 57 rokov, Marisa Tomei si udržiava krásu takto

Patrí do skupiny hollywoodskych "zázrakov", alebo presnejšie povedané hviezd, ktoré aj napriek pribúdajúcemu veku vyzerajú stále veľmi mladistvo a príťažlivo. Časť svojho tajomstvo odhalila hviezda série o Spider-Manovi Marisa Tomei len prednedávnom.

07.01.2022 11:47
debata
Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii Zuhair Murad.

Herečka, ktorá oslávila 57 rokov (a málokto by jej taký vek tipoval), sa vo videu pre magazín Vogue podelila o svoju bežnú beauty rutinu, ktorú absolvuje na dennej báze. Jedným z jej tipov, čo sa výživy týka, je ranné výživné smoothie a Tomei nedá dopustiť na doplnok výživy známy aj na Slovensku pod názvom chlorella.

Je to vlastne zelená riasa, z ktorej výťažok sa pridáva do rôznych jedál či šejkov. Je výrazne detoxikačná, čistí tráviaci trakt, predovšetkým hrubé črevo. Obsahuje vitamín B12 a takisto množstvo prírodných antioxidantov vhodných pre pokožku, čo na tvári hollywoodskej herečky a držiteľky Oscara zjavne vidieť. Okrem toho vraj užíva veľa vitamínu D.

Samozrejme, bez správnej starostlivosti by sa to nezaobišlo. Marisa Tomei zdôrazňuje, že si každý deň umýva tvár, pričom používa jednu z relatívne lacných a pritom výborných alternatív – umývací gél Cetaphil. Ten je populárny aj medzi hviezdami ako Naomi Campbell či Pharell Williams a mnohé stars ho uprednostňujú pred zázračnými (a často veľmi drahými) výrobkami luxusných kozmetických značiek.

Tomei je jednou z tých žien, ktoré sa rokmi prepracovali k používaniu prírodných kozmetických produktov, či už ide napríklad o hydratačnú vodu s výťažkom z ruží alebo telové maslo s bohatým obsahom bambuckého masla. Vo výbave má tiež kozmetiku z línie Inteligent Nutrients, pričom zdôrazňuje: „Hydratácia je vôbec tá najdôležitejšia vec.“ Jeden skvelý tip vraj dostala priamo z Európy, keď na festivale Sundance robila s vizážistom zo starého kontinentu. Ten jej daroval krém pod názvom Homeoplasmine, ktorý vraj odvtedy používa na pery a nedá naň dopustiť.

Ani s pribúdajúcim vekom sa pritom Marisa Tomei nevzdala jednotlivých krokov v rámci dekoratívnej kozmetiky. Roky vraj používa riasenku z dielne francúzskej značky Lancôme pod názvom Monsieur Big a neodchádza z domu bez vytočenia mihalníc klieštikmi. Dôležitá je tiež lícenka, vraj aby mala trošku farby v lícach. Viac si pozrite vo videu z produkcie magazínu Vogue.

Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii...
Make-up star Jeffree Star.
+12Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #Vogue #video #návod #Marisa Tomei

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...