Pokračovanie článku: Pauhofová, Drobná či Rolins - toto sú najlepšie oblečené ženy roka 2021: Kto sa ešte dostal do nášho zoznamu?

zväčšiť Slovenská topmodelka Barbora Brušková. Foto: Peter Frolo
1R2A0645 Slovenská topmodelka Barbora Brušková.

Svet módy bol odjakživa prepojený aj s dobrým obliekaním sa. Kto iný môže reprezentovať módny štýl lepšie ako skúsená štylistka či vychytená modelka. A tak sa do zoznamu dostali aj…

Zuzana Kanisová, Barbora Brušková a Veronika Husárová

Prvá menovaná oblieka známe ženy, pripravuje módu do televíznych šou a na stránky časopisov. Jej vlastný štýl je často ďaleko od toho, čo oblieka moderátorke do televíznej šou alebo na veľký galaprogram. Isté však je, že s vlastným štýlom Zuzana Kanisová boduje. Dominantná je v jej šatníku čierna farba a odtiene sivej či zemité tóny, prípadne off-white a sem-tam džínsovina. Hrá sa s vplyvmi rôznych dekád, nebojí sa oversized strihov a v malíčku má najmä ladenie doplnkov v podobe luxusných kabeliek či šperkov.

zväčšiť Štylistka Zuzana Kanisová na akcii Fashion... Foto: archív Fashion LIVE!
ZUZANA KANISOVA1 Štylistka Zuzana Kanisová na akcii Fashion LIVE! 2021, prvého dňa prehliadok v Bratislave.

Topmodelka Barbora Brušková dostala počas uplynulého roka niekoľko príležitostí predviesť svoj štýl a výsledok bol viac ako lichotivý. Aj v jej prípade cítiť inšpiráciu medzinárodnými skúsenosťami a spoluprácou s vychytenými dizajnérmi. Brušková stavia na kombinácii ženskej (či dievčenskej) módy s výraznejšími prvkami v podobe masívnej obuvi alebo dramatickejším líčením.

VERONIKA OSTRIHONOVA1 Čítajte viac Móda z Fashion LIVE: Ostrihoňová stavila na Hanečku, Husárová sexy v červenej a v čom prekvapila Smatanová?

Bývalá víťazka Miss Veronika Husárová budí pozornosť a občas aj kontroverzie, nebojí sa byť sexy, nebojí sa odhaliť, nebojí sa experimentovať. Asi najvydarenejším lookom jej roka 2021 bola červená od hlavy po päty v podobe Lukáša Krnáča. Husárovej odhalenie v legínsach Mugler na galavečere Miss Slovensko bolo síce na hrane, ale aj v tomto prípade je možné hovoriť o odvahe a originálnej snahe.

A záverečná dvojica? Kliknite na záverečnú stránku.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #najlepšie oblečené #Táňa Pauhofová #Dara Rolins #bilancia #Veronika Husárová #Zuzana Kanisová #Barbora Brušková #rok 2021 #Prehľad roka 2021

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...