Pokračovanie článku: Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Joe Pugliese/Harpo Productions
Oprah Meghan and Harry Interview Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu počas jedného z uvoľnenejších a spokojnejších momentov v rozhovore s Oprah Winfreyovou.

V júni svoje druhé dieťa, dcérku Lilibet priviedla na svet aj vojvodkyňa Meghan, manželka britského princa Williama. Hoci pre pandémiu, ale aj život v USA (ktorý si s manželom vybrali po tom, čo sa rozhodli vzdať sa kráľovských povinností a opustiť Veľkú Britániu) sa americko-kanadská herečka príliš neobjavovala v spoločnosti, potom prišiel moment, ktorý zasiahol takmer celý svet.

Reč je o exkluzívnom rozhovore s moderátorkou Oprah Winfreyovou, v ktorom sa Meghan Markle objavila v tmavomodrých dlhých šatách s potlačou kvetín. Kreácia z dielne Giorgia Armaniho si vyslúžila patričnú pozornosť a ženy po celom svete sa pokúšali nájsť podobné šaty – hoci za menej peňazí. Platilo to aj o modeli Oscar de la Renta s výraznou ovocnou potlačou. Meghan si však vyslúžila aj kritiku za vysoké ceny svojej garderóby.

Video
VIDEO: Módne premeny tehotnej vojvodkyne Meghan – pozrite si ich s nami.

V britskej kráľovskej rodine pritom svoje tehotenstvo prežívala v roku 2021 aj princezná Beatrice. V jej prípade možno nájsť podobnosť s už spomenutou hollywoodskou divou Jennifer Lawrenceovou. Prečo? Lebo tiež má v obľube bodkovaný vzor a vie, že tehotným dámam skrátka pristane. Dôkaz? Jeden zo zápasov vo Wimbledone, kam sa princezná v požehnanom stave a bielych šatách s čiernymi bodkami vybrala v lete tohto roka.

Slovenské celebrity nezaostávajú – aha! Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #móda #Jennifer Lawrence #červený koberec #mamičky #Veronika Nízlová #Lily Rabe #vojvodkyňa Meghan #Emerald Fennell #Prehľad roka 2021

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...