Tu sú najkrajšie nevesty roku 2021! Nechýba rozprávková Lily Colins či dokonalá Paris Hilton

Paris Hilton, Gwen Stefani, Lily Colins, Lady Kitty Spencer, Jennifer Gates, Grace Gummer, Meadow Walker... To je len časť slávnych žien, ktoré sa v roku 2021 obliekli do bieleho.

26.12.2021 06:00
debata (3)

Ktorej z nich to pred oltárom pristalo najviac? Pozrite si vo videu rebríček piatich najkrajších neviest roku 2021.

Paris Hilton, hviezda televíznych reality-šou, ktorá so svojím menom a popularitou dokázala vybudovať vlastné impérium, sa len nedávno, v novembri, vydala za podnikateľa Cartera Reuma. Slávna blondínka ohúrila v modeli z dielne ateliéru Oscar de la Renta – bol prekvapivo decentný s dlhými rukávmi a stojačikovým golierom. Masívnu sukňu zdobili našívané detaily z čipky pripomínajúce lupene a listy kvetín, tie sa objavili aj na leme závoja. Samotný závoj s dĺžkou niekoľko metrov siahal až po zem.

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Herečka Lily Collins a režisér Charlie McDowell si povedali „áno“ v septembri a krásna a filmová predstaviteľka Snehulienky zvolila priam rozprávkové šaty. V čipkovaných šatách s dlhým rukávom, ktoré na záberoch zdobil aj čipkovaný plášť, pôsobila ako moderná víla z rozprávky. Róba pochádzala od amerického návrhára Ralpha Laurena a bola skutočnou vzácnosťou, keďže Lauren tvorí svadobné šaty len výnimočne.

Dychberúcu róbu počas veľkého dňa predviedla influencerka, modelka, filantropka a neter princeznej Diany, Lady Kitty Spencer, ktorá sa vydala za milionára Michaela Lewisa. Nežná blondínka sa vydávala v šatách Dolce & Gabbana, ktoré mnohým pripomínali šaty, v ktorých sa Grace Kelly v roku 1956 vydala za monackého princa Rainiera.

kitty spencer Čítajte viac Nevesta bola prekrásna! Neter princeznej Diany sa vydala za milionára staršieho než je jej otec

Ale aj na Slovensku sme sa dočkali niekoľkých prominentých svadieb. „Áno“ si tu po niekoľkoročnom vzťahu povedal Václav Mika, bývalý riaditeľ RTVS, ale aj televízie Markíza a jeho partnerka Kristína. Nevesta Kristína zvolila vo svadobný deň biele šaty bez rukávov s bohatými dekoratívnymi detailmi čipky a výšivky, ramienka zdobili jemné mašle a v rukách zvierala plavovláska svadobnú kytičku z bielych a smotanovobielych kvetín.

lilly colins Čítajte viac 3 prominentné nevesty a ich svadobné šaty! S nádychom rozprávky či retro štýlu, ktoré sú naj?

V auguste sa vydala aj moderátorka Karin Majtánová, za manžela si zobrala Petra Kremnického. Moderátorka sa vydávala v šatách, ktoré zdobilo bohaté zdobenie, a čipka, dekoratívne lemy na rukávoch a vo vlasoch mala nevesta jemnú čelenku.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Lily Collins #Karin Majtánová #Lady Kitty Spencer #mall.tv #nevesty roku 2021

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...