Má čerstvých 20, účesov aj farieb však už skúsila niekoľko! Takto inšpiruje Billie Eilish

Nedávno oslávila svoje "druhé" okrúhle jubileum. Speváčka Billie Eilish je ako čerstvá dvadsiatka ikonou hudobnej scény. Ale aj vizuálnou inšpiráciou pre mnoho jej rovesníčok a fanúšičiek.

20.12.2021 15:00
eilish2017 Foto:
Speváčka Billie Eilish na zábere z roku 2017.
debata (1)

Americká speváčka Billie Eilish, ktorá v sobotu 18. decembra sfúkla na narodeninovej torte 20 sviečok, svojich fanúšikov priťahuje dramatickým výrazom, farbou hlasu, osobitým prednesom, temnými textami aj životným príbehom. Ale v neposlednom rade tiež extravagantným výzorom.

Už ako tínedžerka sa stala vzorom pre mnoho jej rovesníčok či mladších dievčat, s pribúdajúcim vekom sa mení ona sama, ale aj základňa žien, ktoré Eilish inšpiruje. Už dokáže byť omnoho ženskejšia, mení sa z „gotickej“ temnej divy na modernú Marilyn. Popri tom jej pomáhajú plné veľké pery a hlboký pohľad výrazných veľkých očí. A tiež vlasové premeny, ktorých vyskúšala za posledné roky niekoľko.

Vybrali sme päťku z nich, aby ste si s nami zaspomínali aj na nie tak dávne časy a podoby Billie Eilishovej. Ktorá z nich môže inšpirovať práve vás? Nech sa páči, rozhodnite to sami.

Speváčka Billie Eilish na zábere z roku 2017.
Speváčka Billie Eilish oslávila 18.12. 2022...
+2Speváčka Billie Eilish na zábere z roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #spev #vzhľad #jubileá hviezd #Billie Eilish

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...