8 slávnych žien v nohavicovom kostýme! Štýl, ktorý vás dostane - inšpirujte sa s nami

A zasa tie nohavicové kostýmy. Že sa vám to nepozdáva, keď je reč o dámskej móde? Omyl, sotva budete štýlovejšie, ak volíte "nudnú" sukňu.

20.12.2021 06:00
2021 FN Achievement Awards Foto: ,
Bývalá supermodelka Christie Brinkley v nohavicovom kostýme s metalickým dezénom.
debata (1)

Teda, buďme presnejší – sukňa môže byť tiež nápaditý kúsok garderóby – ale v prípade tej „office“ – teda pracovnej je to zvyčajne jeden, maximálne dva strihy, ktoré si bežná slovenská dáma dovolí. Tubová sukňa a k nej sako môže byť, samozrejme, tiež vhodnou voľbou do zamestnania, ale pri nohavicových kostýmoch získavate omnoho väčšiu voľnosť a štylistickú variabilitu. O šmrnci ani nehovoriac.

Speváčka Kelsea Ballerini v nežnom pastelovom...
Herečka a režisérka Rebecca Hall v nohavicovom...
+4Herečka Riley Keough v nohavicovom kostýme...

Pri nohavicových kostýmoch platí, že už len strihy nohavíc môžu byť na niekoľko spôsobov – úzke a cigaretové, trojštvrťové, široké, maxi-široké, siahajúce až po zem alebo trebárs dokonca šortkové – len po kolená. Fantázii sa medze nekladú, rovnako ako ich nevidia ani mnohé odevné značky – pri nohavicových kostýmoch sa aj konzervatívnejšie značky dokážu vyhrať s viacerými detailmi a vo výsledku vytvoriť efektnú odevnú „základňu“ pre ďalšie kombinovania.

luisaspagnoli273 Čítajte viac Farba roka 2022! Tento odtieň je úplný unikát, ovládne módu aj štýlové interiéry

Potom už je len na vás, či budete obliekať nohavicový kostým s košeľovou hodvábnou blúzkou, jednoduchým topom, tričkom či napríklad kašmírovým rolákom. Alebo trebárs len na podprsenku!

Prvá by ste neboli. Inšpiráciu nájdete v našej galérii sedmičky známych žien a tiež vo videu – indická herečka a bývalá Miss World Priyanka Chopra prináša štýlovú inšpiráciu v žiarivom odtieni červenej. Tak do toho…

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trend #inšpirácia #známe ženy #dáma #nohavicový kostým

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...