Žiadna nuda! 10 TOP kreácií - predviedla ich mexická kráska aj modelka s vitiligom

Móda dokáže byť príťažlivá, nežná, romantická, sexy a pri tomto všetkom aj originálna a odvážna. Móda dokáže byť príťažlivá, nežná, romantická, sexy a pri tomto všetkom aj originálna a odvážna. Na nedávnych cenách módy v Londýne jej bolo požehnane.

02.12.2021 06:00
Britain The Fashion Awards 2021 Foto: ,
Herečka Eiza Gonzalez pózuje fotografom v kreácii Paco Rabanne.
debata

Slávnostný galavečer pod záštitou organizácie British Fashion Council a platformy Tik Tok sa konal v londýnskej Royal Albert Hall a do jej útrob si to namieril azda každý, kto niečo v módnom priemysle znamená. Okrem ocenených tvorcov sa pozornosť sústreďovala aj na garderóbu prítomných hviezd.

Krásky z celého sveta a spolu s nimi aj mnoho pánov príležitosť nepodcenili a pondelňajší večer bol tak plný odvážnych a neprehliadnuteľných modelov, akých sa v uliciach dočkáte len sotva – či už slovenských, ale aj svetových.

Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard...
Herečka Eiza Gonzalez pózuje fotografom v...
+7Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v...

Britský dizajnér Richard Quinn svojou originálnou opulentnou módou inšpiroval napríklad topmodelku Cindy Bruna či herca a speváka Billyho Portera, domáca veteránka Vivienne Westwood vytvorila nádhernú sexy róbu v belasej farbe pre herečku Billie Piperovú. Značka Moncler, známa svojimi funkčnými odevmi do zimného počasia, zase spojila technológiu s dizajnom a topmodelku Winnie Harlowovú obliekla do večernej kreácie, ktorá zároveň materiálovým spracovaním pripomínala páperovú bundu. Mexická kráska a herečka Eiza Gonzales pútala pozornosť voľbou kreácie z dielne Paco Rabanne.

zväčšiť Topmodelka Winnie Harlow prišla v kreácii Moncler. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain The Fashion Awards 2021 Topmodelka Winnie Harlow prišla v kreácii Moncler.

Tieto, ale aj ďalšie pozoruhodné kreácie urobili z pondelňajšieho vyhlásenia The Fashion Awards 2021 večer hodný pozornosti. V našej galérii sme vybrali desiatku modelov, ktoré sa rozhodne nedali prehliadnuť. Samozrejme, niektoré možno neulahodia väčšinovému vkusu či predstave o tom, ako by mala vyzerať krásna večerná kreácia, originalitu im však uprieť nemožno. Pozrite si ich s nami, možno vás tiež inšpirujú k odvážnejším módnym voľbám.

645489479 Čítajte viac Úpravy na tvári Demi Mooreovej nejdú prehliadnuť: Tieto momentky sú jasný dôkaz (a šok)!
Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v...
Herečka Billie Piper v kreácii od Vivienne...
+33Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Kylie Minogue #originalita #Billie Piper #Winnie Harlow #Fashion Awards #Cindy Bruna #Billy Porter

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...