Vlny, ofina aj šokujúci mahagónový odtieň: Účesy 40-ničky Britney, na ktoré ste už možno zabudli

Čerstvá oslávenkyňa Britney Spears už viac ako dve dekády púta pozornosť verejnosti. Nielen svojou kariérou, škandálmi v súkromí, ale aj svojím vzhľadom.

02.12.2021 15:00
britneyuces2006 Foto:
Aj takto bolo možné kedysi vidieť Britney Spearsovú. S čelenkou vo vlasoch a ofinou - záber je z roku 2006.
debata

Keď sa povie Britney Spears, väčšina z nás si predstaví blondínku s plachým pohľadom srnky a občas trochu lacnou úpravou či stylingom. Niekdajšia popová princezná si starostlivo budovala imidž obyčajného amerického dievčaťa, ktoré spravilo závratnú kariéru. A plavé kadere sú s tým neodmysliteľne spojené.

Speváčku, ktorá práve 2. decembra oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, však bolo možné vidieť pri viacerých účesových experimentoch. A nemáme na mysli jej vyholenie si hlavy, ku ktorému došlo následkom psychického vyčerpania a kolapsu.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vyletela na vrchol, padla na dno, popová princezná Britney oslavuje 40! Zaspomínajte si v obrazoch

Spears sa počas svojej dlhoročnej kariéry prezentovala predovšetkým s blond odtieňom a zo začiatku mladistvým a veľmi pôvabným mikádom. Vlasy neskôr nechala trošku vyrásť, dlhé kadere prešli mnohými úpravami – nezľakla sa školáckych vrkôčikov (konieckoncov, pamätný je jej look vo videoklipe Baby One More Time), odvážila sa aj na také experimenty ako boli vlny inšpirované osemdesiatymi rokmi, zvýraznenie ofiny či početné príčesky alebo platinový účes s čelenkou.

Azda najprekvapivejšia bola jej voľba tmavých kaderí s červenkastým nádychom v roku 2014, od ktorej sa však veľmi rýchlo vrátila späť k blond farbe. Tú nosí s jemnými obmenami dodnes – akurát je možné občas speváčku zahliadnuť (na sociálnej sieti) s nezafarbenými korienkami. V našej galérii sme však vybrali deviatku účesov, na ktoré ste už v spojení so Spearsovou možno aj zabudli. Nech sa páči, pozrite si ich všetky nižšie.

Bola vzorom pre mnoho dievčat a mladých žien. V...
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+6Speváčka Britney Spears a jej účes v roku 2003.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #účes #zmena #inšpirácia #look #jubileá hviezd

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...