Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Má za sebou niekoľko vzťahov, niektoré stroskotali dokonca už po zásnubách či štarte svadobných príprav. Tentoraz sa však už z Paris Hiltonovej naozaj stala vydatá dáma.

12.11.2021 19:15
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Hviezda televíznych reality-šou, ktorá so svojím menom a popularitou dokázala vybudovať vlastné impérium, sa vo štvrtok 11. novembra vydala za podnikateľa Cartera Reuma. Kým prvé správy a fotografie neukázali takmer nič, o pár hodín vybrané médiá priniesli exkluzívne fotografie nevesty. A veruže, bola naozaj nádherná.

Módny štýl Paris Hiltonovej bol v minulosti často spochybňovaný a veľakrát kritizovaný. Blondínka mala slabosť pre okázalé a občas priam gýčové módne kúsky. Možno aj preto výber svadobnej róby poriadne prekvapil širokú verejnosť. Model z dielne ateliéru Oscar de la Renta bol prekvapivo decentný s dlhými rukávmi a stojačikovým golierom. Masívnu sukňu zdobili našívané detaily z čipky pripomínajúce lupene a listy kvetín, tie sa objavili aj na leme závoja. Samotný závoj s dĺžkou niekoľko metrov siahal až po zem.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

„Strávili sme mesiace navrhovaním mojich šiat s úžasnými návrhármi Oscar de la Renta, Fernandom Garciom a Laurou Kim,“ citoval Hiltonovú známy módnik Vogue. „Páči sa mi, ako to dopadlo. Chcela som niečo, čo by bolo nadčasové, elegantné, šik a ikonické, a s výsledkom som naozaj spokojná," komentovala.

Faktom je, že išlo o priam čarokrásne svadobné šaty, ktoré slávna blondínka doplnila pôvabným účesom so zvlnenými vlasmi na jednej strane a bezchybným líčením. V ňom dal vizážista Steven Tamimba dôraz na zvýraznené oči a pery, no celkovo pôsobil mejkap veľmi prirodzene. „Šaty boli skutočné majstrovské dielo, nechceli sme ich nijako prehlušiť. Uchovali sme čistý a jednoduchý vzhľad,“ komentoval pre portál Vogue.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Prominentná nevesta, ktorej svadbu si už o pár dní budú môcť diváci pozrieť aj v rámci novej reality-šou Paris in Love, mala masívnu kyticu z bielych ruží. Na ušiach sa jej trblietali obrovské luxusné náušnice a dych mnohým vyrazil aj svadobný prsteň. Išlo o klenot z dielne značky Cartier, ktorý navrhol osobne pravnuk Louisa Cartiera, klenotník Jean Dousset. Ako poznamenal Vogue.com, smaragdový brúsený diamant bol inšpirovaný klasickou secesnou estetikou a klenutým skleneným stropom v parížskom Grand Palais.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Ako informovali médiá, svadobný obrad prebehol za zvukov živej piesne v podaní Kim Petrasovej, ktorá spievala mladomanželom pesničku I Can't Hel Fall in Love. Dvojica si povedala áno na usadlosti, ktorá patrila Hiltonovej zosnulému starému otcovi Barronovi Hiltonovi.

„Predstavovala som si už ako malá, že tu budem mať svoju rozprávkovú svadbu a je úžasné, že sa to skutočne splnilo. Toto miesto prináša toľko spomienok a znamená nesmierne veľa môcť byť v takýto deň práve tu obklopená rodinou a spojená so všetkými mojimi blízkymi,“ uviedla tiež pre magazín Paris Hilton. O celú organizáciu svadobnej oslavy sa postarala prominentná plánovačka svadieb Mindy Weiss.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Na obrade a následnej párty sa zúčastnili desiatky zástupcov americkej smotánky, ale aj celebrity ako Paula Abdul, Emma Roberts či Rachel Zoe. Viac si pozrite v galérii.

Speváčka a tanečnica Paula Abdul medzi hosťami...
Speváčka Bebe Rexha sa objavila medzi hosťami...
+3Herečka Emma Roberts a jej partner Cade Hudson.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #Paris Hilton #nevesta #Oscar de la Renta

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...