Len jeden doplnok na túto zimu, ktorý musíte mať? Maxišál! A my máme 10 tipov

So zimným obdobím siahame stále viac po hrejivých doplnkoch. Rukavice, čiapka, kožušinový návlek na ruky - ani jeden z nich však nie je v zimnom šatníku taký častý a žiadaný ako šál.

10.11.2021 07:00
zararozmer230x30 Foto:
Výrazný dvojfarebný maxišál Zara, rozmery sú 230 cm krát 30 cm. Info o cene v predaji.
debata (1)

Je to celkom pochopiteľné a má to dva dôvody – praktický, ale aj štýlový. Okrem toho, že kvalitný šál vás zahreje a udrží v teple krk, ktorý v zime čelí mínusovým teplotám, je to zároveň doplnok, ktorý sa stáva výrazným detailom v každodennom stylingu. Existuje niekoľko spôsobov, ako šál nosiť, ako ho kombinovať, alebo dokonca, ako ho viazať – aby všetko vypálilo do ukážkového výsledku.

Tipom na zimu tejto sezóny je jednoznačne maxišál (hoci o novinku nejde, nosí sa už nejaký ten rok). Podľa nás však patrí skutočne medzi tie najlepšie voľby doplnkov, s ktorými môžete osviežiť a doslova „upgrade-núť“ váš celkový styling.

Dress
 / Composition: 78% POLYESTER 20% ACRYLIC 2% ELASTANE / Sizes: XS - XL
Prices: SA  | HR  | BA 99,95 | CZ 1299,- | DK 399kr | EN 49,99€ | GB ÂŁ39.99 | EE 49,99€ | FI 49,99€ | IS 7999,- | LT 49 Čítajte viac Vlna, koža, kašmír! Šaty na chladné dni si ich priam pýtajú, tu je 12 TOP tipov

Nebojte sa skutočne dlhých šálov. Čo sa rozmerov týka, dĺžka sa zväčša pohybuje okolo 180 centimetrov a viac, v rámci šírky sa potom objavuje škála od 25 až 60 centimetrov. Z praktického hľadiska je lepšie vybrať si „zlatú strednú“ cestu a voliť šál zhruba s dĺžkou okolo dva metre a hrúbkou 30 až 40 centimetrov. Jednoduchšie sa s ním narába pri rannom stylingu predtým než vyrazíte do práce, ale tiež napríklad, ak si chcete šál len tak ležérne obviazať okolo krku po odchode z kaviarne, obeda, alebo pred večernou cestou domov.

Nebojte sa farieb a vzorov, víťazí síce klasika ako je káro alebo kohútia stopa, ale experimentom sa medze nekladú. Skvelým tipom, aj na vianočný darček, sú melírované šály či doplnky s viacfarebným vzhľadom alebo ombré efektom (teda prechodom jednej farby do druhej). V galérii nájdete desiatku našich tipov.

Viacfarebný maxišál COS, rozmery má 228 krát 28...
Maxišál so vzorom kohútej stopy Acne Studios,...
+7Výrazný vlnený maxišál Weekend Max Mara s...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trend #zima #dĺžka #šál #doplnok #maxi

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...