Oslava kriviek a žien každej veľkosti! Kardashian láka vo videu na novú kolekciu

Už niekoľko dní žije svet, najmä ten, ktorý sa radí do fanúšikovskej základne Kim Kardashianovej, ohlásením novej kolekcie. Značka Skims, ktorú slávna Kim založila s cieľom tvoriť kvalitné a technologicky prepracované tvarovacie oblečenie, sa spojila s talianskym ateliérom Fendi.

09.11.2021 11:35
Kim Kardashian West Foto:
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim Kardashian West v jednom z kúskov kolekcie FENDIxSKIMS, ktorý vytvorila spoločne s Kimom Jonesom, dizajnérom Fendi.
debata (3)

O spojení Kim a Kim, teda Kim Kardashianovej a dizajnéra Kima Jonesa, sa fanúšikovia módy dozvedeli pred pár týždňami. Hoci nešlo o úplne prekvapenie – spojiť brand tvarovacieho oblečenia a dámskej bielizne s luxusným výrobcom, ktorý sa kedysi špecializoval na kožušiny, vyvolalo jednoznačný záujem. A tiež zvedavosť ohľadom kolekcie.

V nej sa nachádzajú kúsky, ktoré nadchnú nielen nositeľky a fanúšičky značky Skims, ale tiež populárnej logo-mánie a talianskeho ateliéru. Elastické topy, legínsy, podprsenky, športová bundička, ale aj kožené šaty – to všetko a mnoho ďalšieho sa nachádza v kolekcii, ktorá sa konečne v utorok dostala aj do predaja.

Video
Zdroj: Marcel Wepper pre Fendi X Skims

Po sérii zverejnených záberov, ktoré už jasne naznačili náladu kampane, sa objavilo vonku aj video s reklamným spotom. Aj ten je jasnou oslavou ženstva a ženských kriviek vo všetkých jej podobách. Okrem sexy Kardashianovej, ktorá sa predvádza vo fuksiovom potlačenom tope a legínsach, sa objavuje pred kamerou aj topmodelka Precious Lee (azda najvychytenejšia dáma s XXL krivkami súčasnosti) a tiež modelky Jessie Li či Grace Valentine.

641081607 Čítajte viac Zvodné krivky v kožených šatách! Kardashian ich ukázala svetu a pridala pekné gesto!

Tridsaťsekundový spot nesie v sebe radostnú náladu, ale tiež mu nechýba zvodná nálada, detailnejšie zábery na sexi krivky modeliek a následne aj na jednotlivé kúsky. Pozrieť si ho môžete v našom videu, rovnako ako v galérii nájdete ukážky zo špeciálnej kolekcie, od ktorej si obe značky, teda Fendi aj Skims, sľubujú veľký záujem ženských zákazníčok po celom svete.

Zábery na modelky všetkých konfekčných veľkostí...
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim...
+9Reklamná kampaň na kolekciu FENDIxSKIMS, v...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #reklama #Kim Kardashian #krivky #Fendi #ženstvo #Skims

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...