Kárované sako, široké džínsy? Toto spojenie nosia aj slávne krásky - inšpirujte sa

Ležérne spojenie oversized saka a širokých džínsov? Podľahli mu už aj svetové hviezdy. Inšpiráciu prináša aj Dakota Johnson.

28.10.2021 06:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Americká herečka, ktorú svet dobre pozná najmä z erotickej ságy Päťdesiat odtieňov, sa len nedávno objavila v uliciach Los Angeles. Sledovaná paparazzmi. A opäť predviedla jeden z trendových lookov, ktorý budú s nadšením nasledovať ženy po celom svete.

Recept je pritom pomerne jednoduchý. Hviezda nakombinovala široké voľnejšie džínsy, ktoré sa vrátili do módy už pred nejakým mesiacom. Dominantou od pása nahor bolo potom sako v pánskom štýle – s károvaným dezénom a jemnej oversized strihom.

Je to celkom jednoduchá kombinácia, no pritom efektná. Najmä, ak volíte správne a s ohľadom na potreby vašej figúry. Čo sa tipov v ponuke obchodov týka, nájdete určite aj lacnejšie varianty než má na sebe samotná hollywoodska herečka.

Široké dámske džínsy Mango, info o cene v...
Dámske kárované sako Cellbes, predáva sa v...
+7Široké dámske džínsy COS, predávajú sa za 79 eur.

Pozrite si inšpiráciu s Dakotou Johnsovou aj na zvodný tip, v ktorom sa objavila na nedávnej premiére. Kráska je módnou ikonou a určite stojí za to prezrieť si viacero záberov jej štýlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #trend #káro #oblečte sa podľa #džínsy #sako

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...