Salma, Naomi aj Jessica - nohavicový kostým na 6 hviezdnych spôsobov, pozrite sa

So železnou pravidelnosťou opakujeme tému nohavicových kostýmov. Populárny kúsok dámskeho šatníka má množstvo hviezdnych fanúšičiek.

22.10.2021 06:40
638061747 Foto:
Herečka Salma Hayek počas návštevy talk-šou Jimmyho Kimmela.
debata

Dnes už hovoriť o tom, že nosenie nohavíc v dámskej móde je niečo prevratné, by bolo asi smiešne. Zároveň však stále platí, že dámy sa zvyčajne pri voľbe nohavicovej módy, tobôž nohavicových kombinácií a kostýmov uchyľujú k decentnej a zvyčajne veľmi tradičnej móde.

Je to celkom zbytočné, pretože posledné roky sa objavujú v ponukách luxusných aj masových značiek odevy, ktoré popri funkčnosti splnia aj štandardy trendovosti (a s privretými očami ešte občas aj originality). Či je už reč o vzoroch, strihových variáciách s úzkymi, širokými, dlhými alebo skrátenými nohavicami, prípadne o zaujímavých detailoch na sakách – voliť sa dá naozaj rôzne.

Herečka Vanessa Kirby počas prehliadky značky...
Herečka Amy Manson a jej moderný prístup k...
+3Herečka Naomi Watts vo vzorovanom nohavicovom...

Stále však platí, že medzi najpopulárnejšie trendy patria modely vo výraznejšej farebnosti. Namiesto sivej, béžovej alebo čiernej sa nosí fuksiová, červená, zelená, jasnejšie tóny modrej alebo pastelové farby.

Pri výbere sa nemusíte brániť ani vzorom a štruktúra materiálu dokáže dodať nohavicovým kostýmom opäť nový šmrnc. Inšpiráciou je v tomto prípade Salma Hayek či Naomi Watts – jedna v kostýme so zvieracím vzorom, druhá zase vo výraznom „večernom“ kúsku s jemným leskom. Klasickejšiu verziu zastúpi napríklad herečka Emma Thompson, ktorá však kostýmovú voľbu zjemňuje a odľahčuje voľbou tenisiek ako obuvi.

637946942 Čítajte viac Kožený štýl podľa Kerekesovej: Namiesto bundy skúste košeľu či blúzku, tu je 9 tipov

Natradičnejšiu podobu nohavicového kostýmu predvádza talentovaná herečka Jessica Chastain. Jej čierny model s výšivkou na saku, v ktorom sa objavila na festivale v San Sebastiane, však tiež dokáže inšpirovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #Salma Hayek #trend #kostým #Jessica Chastain #Emma Thompson #nohavice

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...