Požičané od mamy?! Angelina nechala dcéru obliecť jej oscarový model - aký je výsledok?

Takú mamu by si želala nejedna dcéra - teda aspoň, čo sa šatníka týka, určite. Angelina Jolie nechala jednu zo svojich dcér obliecť si slávny model.

19.10.2021 09:12
shutterstock 375979651 Foto:
Herečka Angelina Jolie na zábere z roku 2014 z vyhlásenia Oscarov.
debata

Hollywoodska hviezda vzala na premiéru novinky The Eternals päticu svojich detí, medzi ktorými nechýbala ani 16-ročná Zahara Jolie Pitt, etiópske dievča adoptované kedysi Jolieovou a osvojené aj jej niekdajším manželom Bradom Pittom.

Práve Zahara má zjavne so slávnou mamou veľmi blízky vzťah. Paparazzovia ich často pristihnú vo dvojici na nákupoch alebo napríklad pri návšteve kozmetického salónu. Bola to tiež Zahara, ktorá sa ako jediná objavila na pondelňajšej premiére v kreácii, ktorú svet mal možnosť „spoznať“ vďaka jej populárnej mame Angeline.

zväčšiť Zľava: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Los Angeles Premiere of "Eternals" Zľava: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, herečka Angelina Jolie a Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt a Zahara Jolie-Pitt. Hviezda vzala na slávnostnú premiéru päť zo svojich šiestich detí.

Reč je o „zlatých“ šatách z dielne haute couture dizajnéra Elieho Saaba, v ktorých sa herečka, scenáristka a režisérka objavila na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie v roku 2014 – vtedy ešte po boku manžela Pitta. V ten večer sa zaradila medzi najlepšie oblečené dámy a pochvaly na jej adresu sa objavili v renomovaných módnikoch aj medzi fanúšikmi.

VIDEO: Angelina Jolie a jej deti na premiére

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Rovnaké šaty teda v pondelok predviedla (očividne veľmi spokojná) Zahara, ktorá je od slávnej mamy o hlavu nižšia a zatiaľ vraj veľmi nenosieva podpätky. Na celkovom výzore to však bolo badateľné len minimálne. Aký bol teda výsledok? Pozrite si a porovnajte slávnu mamu a jej dcéru, ktorá ašpiruje byť zase slávnym celebritným dieťaťom.

Herečka Angelina Jolie prišla na premiéru...
Herec Kit Harington nechýbal na premiére Eternals.
+12Režisérka Chloe Zhao nechýbala, obliekol ju...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Angelina Jolie #móda #Oscar #Elie Saab #Zahara

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...