Úzka, elegantná, ženská! Toto je sukňa, v ktorej zabodujete, máme 9 tipov

Je typickou ukážkou francúzskeho šarmu, štýlu a mladistvého vyžarovania. Herečka Fanny Ardant môže byť inšpiráciou aj pre slovenské ženy.

20.10.2021 06:40
suknafannyardant Foto:
Herečky Fanny Ardant na filmovom festivale v Ríme v tubovej sukni s midi-dĺžkou.
debata

Na nedávnom premietaní filmovej novinky na festivale v Ríme sa táto francúzska rodáčka objavila osobne a predviedla hneď dva výrazné looky, ktoré sa namiesto pompéznej a z bežného života odtrhnutej módy niesli v znamení elegancie, komfortu a ženskosti.

Ardant stavila na tubovú sukňu – jeden z najčastejších kúskov v dámskom šatníku, na ktorý sme akosi rokmi zabudli. Je to pritom škoda, pretože na pohľad „nudná“ biznis sukňa môže byť skutočne jedným vkusným a veľmi príťažlivým odevným kúskom.

637946942 Čítajte viac Kožený štýl podľa Kerekesovej: Namiesto bundy skúste košeľu či blúzku, tu je 9 tipov

V prípade 72-ročnej Ardantovej (áno, pri pohľade na ňu znie toto číslo neuveriteľne) sa ukazuje, že jednoduché spojenie môžu pôsobiť veľmi efektívne. Tubová sukňa so zvýšeným pásom od Dolce & Gabbana spojená s košeľovou blúzkou či mierne zdobená čierna sukňa so strapcami doplnená skráteným dámskym kardiganom – dve varianty, obe efektné – na večernú príležitosť, aj do práce.

My sme pre vás vybrali niekoľko tipov na podobný model sukní. Popri tvíde a buklé sa objavuje aj úplet, ktorý uľahčuje v úzkych sukniach (najmä tých s midi-dĺžkou) pohyb a tiež pôsobí funkčne v chladnejších dňoch jesene a zimy. Nech sa páči, inšpirujte sa s nami v galérii.

Úzka midisukňa so vzorom kohútej stopy Mango,...
Úpletová sukňa so vzorom Hugo Boss, predáva sa...
+7Dámska tvídová sukňa Zara, predáva sa za 39,95...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #sukňa #Fanny Ardant #tubová sukňa

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...