Ukážte, čo zvyklo zostať skryté! Pozrite si 7 topov, ktoré majú zvodný náboj

Kedysi bolo nemysliteľné, aby muž zahliadol na žene bielizeň. Ale také časy tu veru boli dávno pradávno. Inšpirácia intímnym oblečením sa za posledné roky pretavila aj do bežnej módy a mnoho žien volí topy, ktoré ich často pripomínajú strihom, materiálom aj celkovým výzorom.

11.10.2021 06:00
2021 NYFF - "The Lost Daughter" Screening Foto: ,
Herečka Dakota Johnson oblečená v kožených nohaviciach a čipkovanom tope Gucci.
debata

Iba pred pár dňami sa na premiére nového filmu The Lost Daughter objavila americká herečka Dakota Johnson, ktorej voľba v prípade módy padla na čipkovaný top bez ramienok s korzetovým vystužením. Kúsok z dielne značky Gucci spojila hviezda niekdajšej hitovej série Päťdesiat odtieňov s nohavicami z lakovanej kože a čiernymi lodičkami. Azda netreba ani pochybovať o tom, že výsledok bol sexy a pritom patričný a veľmi trendový.

Dámsky top s vystuženou podprsenkou...
Čipkované čierne body Liu Jo, predáva sa za...
+6Lingerie top na tenkých ramienkach Mango,...

Podobné kúsky však nemusia zostávať len vo výbave hollywoodskych krások, keďže ponuka odevných značiek je aj v rámci domáceho slovenského priestoru bohatá na „intímne“ ladené modely topov či body, ktoré môžete nosiť ako vrchnú časť svojho stylingu.

V hre je, samozrejme, obľúbená čipka a odevné výtvory z nej, pridávajú sa variácie na korzetové topy a korzetové výstuže, ale tiež napríklad klasické rebrované materiály z tuhšieho úpletu, ktoré pôvabne „držia“ a obkresľujú krivky.

Jemný tylový top Twinset, predáva sa za 146 eur. Foto: archív značky
twinset146 Jemný tylový top Twinset, predáva sa za 146 eur.

Čo sa kombinovania týka, je jasné, že ak sa na to cítite, pokojne sa môžete inšpirovať sexy Dakotou Johnsonovou. Takéto „intímne“ odevy však vyniknú zaujímavo aj v kontraste so serióznejším typom odevu – napríklad oversized sakom, nohavicovým kostýmom či napríklad ako podklad pod bomberovú bundičku či saténovú bundu v duchu preppie školských zvrškov.

Inšpiráciu nájdete v našej galérii, nech sa páči, pozrite si ju s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dakota Johnson #korzet #spodná bielizeň #čipka #top

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...