Manžel miluje podpätky na jej nohách, Vágnerová v nich vie tancovať aj utekať

Slováci si ju pamätajú ako kráľovnú krásy, neskôr sa presadila aj v oblasti public relations. Veronika Vágnerová Husárová však nezaháľa. Najnovšie si splnila svoj dlhoročný sen.

06.10.2021 06:00
thumbnail IMG 7085 Foto:
Veronika Vágnerová Husárová s lodičkou vlastnej značky Vē.
debata (1)

Reč je o vlastnej značke dámskej obuvi – lodičkách na podpätku, ktoré uviedla pred pár dňami v rámci komorného predstavenia v Bratislave. Elegantná línia, sexy tvar, plejáda farieb a relatívne vysoké podpätky sú atribúty, ktoré produkty pod Vágnerovej vlastnou značkou prinášajú.

„Tancovala som spoločenské tance, takže na podpätkoch som od svojich siedmich, možno ôsmich rokov. A podpätky milujem. Sú súčasťou môjho života už veľmi dlho,“ vysvetlila na úvod Veronika Vágnerová. Zároveň sa priznala, že jej vášeň pre nosenie topánok na vysokom opätku ešte povzbudil jej vlastný manžel. „Sme spolu už sedemnásť rokov a on na mne podpätky tiež miluje. Takže vlastne je celý tento sen akýmsi vyústením toho, čo je prítomné v mojom živote taký dlhý čas,“ pokračovala Vágnerová.

zväčšiť Lodička z novej kolekcie slovenskej značky Vē,... Foto: archív Veroniky Vágnerovej Husárovej
Lodička z novej kolekcie slovenskej značky Vē, za ktorou stojí bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová Husárová. Lodička z novej kolekcie slovenskej značky Vē, za ktorou stojí bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová Husárová.

Hoci sama nosí aj obuv od renomovaných dizajnérskych mien, dôležité vraj pre ňu bolo, aby priniesla na domáci trh obuv, ktorá je sexy, zároveň kvalitná, ale nezruinuje úplne peňaženku normálnej Slovenky. „Myslím si, že vo výsledku sa nám to podarilo, pretože sme zachovali kvalitu, pričom cena je priaznivejšia,“ komentovala Vágnerová Husárová.

Napriek tomu, že značka je registrovaná na Slovensku, výrobu domáca produkcia pokryť nedokázala. Veronika si však myslí, že nie je na škodu, ak sa obuv vyrába tam, kde má jej výroba dlhoročnú tradíciu. Áno, hovoríme o Taliansku. Tam vzniknú aj nové kúsky, kolekcia Velvet (s novými dezénmi a ešte vyšším podpätkom), s ktorou by chcela prísť na vianočný trh.

zväčšiť Lodička z novej kolekcie slovenskej značky Vē,... Foto: archív Veroniky Vágnerovej Husárovej
thumbnail 86281E83-C064-4819-8E7E-02754B32A014 Lodička z novej kolekcie slovenskej značky Vē, za ktorou stojí bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová Husárová.

V dostupnej ponuke je momentálne niekoľko farebných variácií a podpätok s výškou 10,5 centimetra. „Volila som túto výšku aj preto, aby ich ženy mohli nosiť počas dňa dlhší čas – predsa len nie všetky z nás sú na podpätky zvyknuté,“ vysvetlila. Vzápätí však dodala, že ona sama nosí zásadne podpätok s výškou 12 centimetrov.

„Nemám s tým žiaden problém. Aj bežať sa v nich dá,“ uzavrela s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #výroba #lodičky #domáca #podpätok #Veronika Vágnerová Husárová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...