Zebra či leopard v dámskej móde? Má to šmrnc, ukazuje Sharon Stone aj Anastacia

Niektoré ženy ich nemôžu ani vystáť. Mnohé majú pocit, že zvieracie motívy pôsobia až príliš vulgárne. Ale... poriadne veľká je aj skupina tých, ktorí patria medzi ich fanúšičky a nositeľky. Aj medzi celebritami.

02.10.2021 07:00
NY Premiere of "The Eyes of Tammy Faye" Foto: ,
Herečka Sharon Stone prišla na premiéru v šatách Dolce & Gabbana.
debata

Známe dámy ako Anastacia, Jessica Chastain či herečka Sharon Stone sa v posledných týždňoch objavili v spoločnosti v kúskoch, ktorých dominantou bol práve zvierací motív. Či už je reč o tigrovanom vzore, leopardej potlači alebo zebre či nebodaj mixe všetkých menovaných – výrazné potlače zo zvieracej ríše majú čosi do seba.

V prvom rade si treba uvedomiť, že pozornosť určite pritiahnu. Možno aj preto, že väčšina z nich (ak si teda odmyslíme tú zebru) je vlastne farbami a zároveň maskovaním predátora. V dámskej móde dodávajú práve odevy s takýmto dezénom ženám silu, nebojácny a nezávislý dojem. Nesú v sebe výrazný sexepíl a tiež majú auru rozhodnosti.

Italy Fashion Fendi Čítajte viac Dámy, uvoľnite sa! Duch diska, zvodné línie aj luxus silnej ženy - to je nová móda Fendi

Bez veľkého filozofovania však ide často aj o vizuálne príťažlivé kúsky, ktoré, ak sa spoja s dobrým strihom a siluetou na postave nositeľky, dokážu naozaj zaujať. Či už stavíte na solitérny kus – napríklad top, blúzku či sukňu alebo lodičky. Alebo sa oblečiete od hlavy po päty do zvieracieho vzoru, určite nešliapnete vedľa.

Pozrite si našu celebritnú inšpiráciu, ale aj tipy na kúsky z obchodov v galérii.

Dámska bunda JDY, predáva Zalando.sk za 49,95...
Dámske legínsy Marc Cain, predávajú sa za 44,95...
+9Tenisky Converse, predávajú sa za 100 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #móda #trend #Anastacia #zvieracie motívy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...