Mihalnice prirodzené či umelé! Vizážistka Lucid poradí, ako budú vyzerať skvelo

Ak existuje jediná vec, ktorú si zvyknú ženy pred odchodom z domu nalíčiť, potom sú to určite mihalnice. Krásne vytvarované, zvýraznené dokážu s tvárou zázraky.

23.09.2021 06:00
shutterstock 543711169 Foto:
Viete, ako správne nalepiť umelé mihalnice?
debata

Pri líčení mihalníc existuje niekoľko dôležitých atribútov, ktoré by ste mali nasledovať. Správny tvar kefky, textúra a kvalita farby, jej trvácnosť, či už v rámci produktu alebo pri nanesení na samotných riasach – do úvahy pri hľadaní správnej maskary by ste mali vziať všetko uvedené. A potom je tu, samozrejme, ešte aj správna technika či niekoľko tipov, ktoré pri tvorbe krásnych, výrazných a hustých mihalníc pomôžu.

Poradiť vám s nimi môže aj známa slovenská vizažistka Lucia Lucid Sládečková, ktorá sama pri líčení používa často aj mihalnice umelé. Tie zatracovať určite netreba, práve naopak. Ak patríte medzi dámy, ktoré sa im vyhýbajú pre strach z nesprávnej manipulácie a aplikácie, aj pre vás je nasledujúce video.

Poradí vám, ako správne nalíčiť mihalnice, aby boli výrazné, a pritom nezlepené a tiež ukáže pár tipov na to, ako nalepiť mihalnice umelé.

Obsah vznikol v spolupráci s MALL.TV

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #riasy #líčenie #mihalnice #mall.tv #Lucid #Kurz hviezdneho líčenia s Lucid

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....