3 prominentné nevesty a ich svadobné šaty! S nádychom rozprávky či retro štýlu, ktoré sú naj?

Lily Colins, Alizee Thevenet či Lady Kitty Spencer - ktorá nevesta bola v deň D najviac očarujúca? Hlasujte!

25.09.2021 06:00
lilly colins Foto:
Herečka Lily Collins.
debata

11. septembra sa nevestou stala 32-ročná Francúzka Alizee Thevenet, ktorá sa vydala do prominentnej britskej rodiny Middeltonovcov. „Áno“ povedala Jamesovi Middletonovi, bratovi vojvodkyne Kate. Zaujímavosťou je, že svadobné šaty nevesty pochádzali z roku 1980 a vydávala sa v nich jej svokra, Carole Middleton (64). "Dokonale mi sedeli a boli presne také, aké som chcela. Vždy ma znepokojovalo, že svadobné šaty sú len na jedno použitie a preto bolo úžasné dať takýmto nádherným šatám druhý život,“ povedala nevesta v rozhovore pre Hello. Šaty odhaľujúce ramená nevesty, zdobené čipkou, tak boli jednoznačne retro.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HELLO! Magazine (@hellomag)

Začiatkom septembra si svoje „áno“ povedali herečka Lily Collins a režisér Charlie McDowell. Filmová predstaviteľka Snehulienky mala na sebe v deň svadby priam rozprávkovú róbu, ktorá pochádzala od amerického návrhára Ralpha Laurena a bola skutočnou vzácnosťou, keďže Lauren tvorí svadobné šaty len výnimočne. Ako uviedol magazín Vogue, Lily Collins sa tejto pocty dočkala a mala na sebe svadobné šaty tohto návrhára. Niečo podobné sa podarilo už iba Priyanke Chopra a niektorým príbuzným slávneho návrhára.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Koncom júla sa vydávala influencerka, modelka, filantropka Lady Kitty Spencer. 30-ročná neter princeznej Diany sa pred oltár postavila v úchvatných šatách Dolce & Gabbana, model mnohým pripomínali šaty, v ktorých sa Grace Kelly v roku 1956 vydala za monackého princa Rainiera. Jej manželom sa v stal juhoafrický módny magnát Michael Lewis (62), dvojica manželstvo uzatvorila v slávnej vile neďaleko Ríma, ktorá nesie názov vila Aldobrandini.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #Lady Kitty Spencer #Alizee Thevenet

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...