Zlato na viečkach, fialová na perách: Moore, Olsen či Taylor-Joy - tu je 9 najlepších líčení z EMMY

Slávnostný večer si pýta slávnostné líčenie. Žiadne typické, teda aspoň typicky slovenské, však nečakajte. V Hollywoode radšej pracujú s mierou, prirodzenosťou a originálnymi detailmi.

21.09.2021 06:00
Anya Taylor-Joy, najlepšie líčenie, Emmy Foto: ,
Hviezda hitu Dámsky gambit Anya Taylor-Joy s platinovými kaderami vyčesanými do komplikovaného slávnostného drdolu-koruny. Pleť je veľmi svetlá, takmer kopíruje tón vlasov, oči zvýrazňuje linka a definované mihalnice, viečka sú líčené svetlými tónmi bronzovej a pieskovej. Najvýraznejšie sú pery, ide o rúž s oranžovým podtónom v červenej farbe a matným finišom.
debata

Na tohtoročných cenách EMMY sa objavilo množstvo známych žien a zároveň mnoho z nich sa stalo inšpiráciou pre iné dámy v rámci líčenia či úpravy vlasov a celkového stylingu. Aj tento rok sa potvrdilo, že hviezdni vizážisti omnoho radšej pracujú s prirodzeným vzhľadom a krásou, ktorú chcú vyzdvihnúť. A ak príde reč na nejaký výraznejší detail, objavuje sa maximálne jeden – aby tvár nepôsobila príliš zmaľovane.

To sa potvrdilo napríklad aj pri Britke Emme Corrinovej, predstaviteľke princeznej Diany zo seriálu Koruna. Jej viečka zdobila zlatá farba so žltým podtónom, no zvyšok pleti pôsobil takmer nenalíčene, ako nahý.

zväčšiť Herečka Mandy Moore na 73. ročníku Emmy Awards.... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Mandy Moore, najlepšie líčenie, Emmy Herečka Mandy Moore na 73. ročníku Emmy Awards. Hviezda seriálu This is us volila výrazný červený rúž s oranžovým podtónom. Pleť bola jednoliata a rozjasnená, viečka sú decentné, no zvýraznené sú mihalnice. Zahustené aj umelými trsmi.

U dám ako Catherine-Zeta Jones, America Ferrera či Mandy Moore sa dominantou stali pery. Zaujímavosťou je, že ladené boli ku garderóbe. U Zeta-Jonesovej tak tvári dominoval sýty odtieň vo vínovej červenej, Ferrera zase strúhala úsmevy s perami nalíčenými slivkovou farbou. A k červeným šatám si výrazný červený rúž vybrala Mandy Moore.

Jeden z najhviezdnejších lookov patril herečke Elizabeth Olsenovej, ktorej k tomu pomohli aj vlny medových vlasov upravené na štýl dív zo starého Hollywoodu. Podobne sa dá povedať aj o Anyi Taylor-Joyovej, herečke z hitu Dámsky gambit. Jej pompézny look so svetlou pokožkou a výrazným rúžom mal v sebe starosvetský, no pritom veľmi pôvabný nádych. Viac si pozrite v našej galérii.

Hviezda hitu Dámsky gambit Anya Taylor-Joy s...
Dámy s plavými tónmi vo vlasoch si môžu dovoliť...
+6Herečka Kate Winslet si potrpí na prirodzenosť...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Catherine Zeta-Jones #líčenie #Emmy #mejkap #najlepšie #Mandy Moore #Anya Taylor-Joy

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...