Pre mamu aj dcéru! Ruksaky nepatria len do školy, toto je 9 štýlových verzií

Ruksak máme v hlavách akosi automaticky prepojený so školskými časmi, prípadne nejakou športovou príležitosťou aj športovým štýlom.

20.09.2021 07:00
twinset178 Foto:
Dámsky ruksak s maskáčovým vzorom Twinset. Predáva sa za 178 eur.
debata

Je to úplne v poriadku – faktom je, že tento doplnok sa v rámci sveta módy pohybuje najčastejšie práve v spektre funkčnej a užitkovej módy. Môže byť však aj štýlový zároveň? Určite áno. A vôbec sa nemusíte ostýchať nosiť podobné kúsky aj do práce namiesto tradičnej kabelky.

Na ruksakoch určite zaujme ich praktická stránka, medzi inými napríklad veľký úložný priestor či rozdelenie na priehradky a vrecká, ktoré nám pomôžu mať jeho obsah dôkladne rozdelený. Popri tom však určite nemusíte rezignovať ani na trendovú stránku tohto „accessorize“.

Dámsky kožený kabelko-ruksak All Saints....
Dámsky ruksak  Karl Lagerfeld, info o cene...
+6Dámsky elegantný ruksak Reiss, predáva sa za...

Dnes sa už ruksaky, dámske, ale aj unisexové, objavujú na trhu v rôznych vzorovaných a farebných vyhotoveniach. Popri klasickom nylone, najčastejšie používanom materiáli, nájdete v ponuke kusy z kože, semišu, ale napríklad aj syntetického zamatu či napríklad s detailmi čipky, dekoratívnymi detailmi v podobe flitrov, kovových praciek alebo nášiviek.

Nyfw Spring/summer 2021 - Tom Ford Čítajte viac Sem so všetkým, čo sa blyští! Móda si pýta lesk, presvedčia krásky aj dizajnéri

Ak vám to ešte stále „zaváňa“ príliš rozšafnou módou mladej generácie, vedzte, že ruksaková móda ponúka aj elegantnú podobu tejto praktickej tašky na chrbát. V našej ponuke nájdete hneď niekoľko a nemusíte sa báť, popri drahších značkách sa slušnou ponukou pýšia aj tie s priaznivejšími cenami. Nech sa páči, už len, aby ste sa potom nehádali, kto si ten ruksak vezme najbližšie…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farby #ruksak

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...