Müllerová, Ostrihoňová aj Simanová: 3 moderátorské looky, ktoré vás inšpirujú

Pred pár dňami sa v rámci predstavenia novej televíznej sezóny verejnoprávnej RTVS objavilo množstvo televíznych tvárí na akcii Čaj o piatej. Hoci podujatie malo veľmi "casual" charakter, viaceré dámy zaujali stylingom.

16.09.2021 06:00
debata (7)
Jozefína Zaukolcová,  porotkyňa šou Pečie celé...
Moderátorka Simona Simanová.
+17Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Ako inšpirácia aj pre bežnú Slovenku, ktorá má rada módu a volí trendové kúsky, poslúži nejeden zo stylingov televíznych moderátoriek. My sme vybrali tri, ktoré si vašu pozornosť zaslúžia možno o kúsok špeciálne. Zástupkyne troch vekových kategórií, no každá z nich štýlová. Toto sú ony.

Simona Simanová

Moderátorka televízneho spravodajstva sa môže vo voľnom čase trošku odviazať a dalo sa to poznať aj na jej výbere na Čaj o piatej. Čierny top na tenučkých ramienkach odhalil ramená a decentne aj dekolt. Blondínka ho doplnila populárnou skladanou sukňou so zaujímavým dekoratívnym detailom v samotnom plisé a členkovými sandálmi na podpätku s otvorenou špičkou a perforovaním. Doplnky tvorila najmä pozlátená bižutéria, náramky či hrubá retiazka tesne pod krkom.

zväčšiť Moderátorka Simona Simanová. Foto: RTVS
Simona Simanova 2 Moderátorka Simona Simanová.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Aj v prípade tváre relácie Silná zostava platilo, že vo voľnom čase svoj decentný obrazovkový štýl rada omladí. Jej voľba padla na krátke čierne šaty s dlhými rukávmi, mierne nazberanými na pleciach, ktoré doplnila koženou motorkárskou bundičkou s detailom dekoratívnej výšivky s motívmi kvetín. Zaujímavá bola voľba topánok. Zlaté poltopánky na platformovej podrážke na spôsob oxfordiek boli netradičné, ale fungovali v celku veľmi dobre.

zväčšiť Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová. Foto: RTVS
Veronika Cifrova Ostrihonova Silna zostava Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Soňa Müllerová

Jedna z najlepšie oblečených tvárí RTVS nesklamala ani tentoraz. Skombinovala voľnejšie košeľové šaty (prepásané opaskom) s úzkymi džínsami s vyhrnutým okrajom a doplnila ich sivými semišovými lodičkami a výraznejšou mestskou kabelkou z hladkej sivej kože. Ukážkové bolo vyváženie jednotlivých dĺžok a objemu. Voľnejšie šaty s trojštvrťovými rukávmi siahali ku kolenám, džínsy sa končili tesne nad úrovňou lýtok a hoci je Müllerová subtílna dáma, celkovo ju look opticky predĺžil.

zväčšiť Soňa Müllerová, tvár Dámskeho klubu (RTVS), na... Foto: RTVS
Sona Mullerova Soňa Müllerová, tvár Dámskeho klubu (RTVS), na podujatí Čaj o piatej.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #RTVS #Soňa Müllerová #Veronika Cifrová Ostrihoňová #Simona Simanová

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...