Dramatické pery, nežný vzhľad aj kryštály na tvári: Toto je 11 TOP líčení z MET Gala

Do New Yorku sa po dlhšej pauze vrátila akcia MET Gala a s ňou aj desiatky celebrít v extravagantných róbach a výraznou úpravou.

15.09.2021 09:00
najlepšie líčenie, MET Gala, Megan Fox Foto: ,
Moderná siréna, tak trošku inšpirácia Blade Runnerom, tak trošku old-school Hollywoodom. U Megan Foxovej dominovali výrazné červené pery a obočie, ktoré korešpondovali s hustou tmavou ofinou aranžovanou do tváre.
debata (1)

Popri šatách sa už tradične pozornosť dámskych rubrík upierala aj na líčenie a úpravu prítomných dám. Niektoré volili skutočne originálne techniky na ozdobenie svojej tváre, menili svoju tradičnejšiu podobu a dávali prechod make-up artistickej fantázii.

Nechýbali ani také, ktoré stavili skôr na prirodzenosť a nechali vyniknúť najmä modely šiat, ktoré pre nich na daný večer (zvyčajne na zákazku) zhotovili známe dizajnérske domy.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Módne hody roka obrazom! Kovbojka Lopez, Kardashianka v kukle, Eilish ako Marilyn - to musíte vidieť

Vybrali sme jedenástku dám, ktoré nás zaujali azda najviac z celého večera. Či už je reč o nežnej Lili Reinhartovej, dramatickej Rihanne s výrazným tmavým líčením pier, elegantnej Sharon Stoneovej s aurou nestarnúcej hollywoodskej divy alebo o sexy siréne Megan Foxovej – MET Gala ponúkol skutočnú všehochuť a zároveň aj skvelú inšpiráciu pre slovenské dámy.

Hovoríte si, že kam vlastne by ste sa dokázali podobne nalíčiť? Príležitosť sa nájde, v niektorých prípadoch však musíte nájsť odvahu. Nech sa páči, tu je naša jedenástka.

Topmodelka Taylor Hill má krásnu anjelsku tvár....
Už tradične ukážkovo nalíčená na červenom...
+8Moderná siréna, tak trošku inšpirácia Blade...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Rihanna #Sharon Stone #Megan Fox #irina Shayk #líčenie #trend #pery #MET Gala

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...