Tri úchvatné podoby Penelope Cruzovej v Benátkach! Hlasujte za tú NAJ

47-ročná Španielka je jednou z najvýraznejších hviezd tohtoročných Benátok. Pozrite si jej podoby z červeného koberca a vyberte tú najočarujúcejšiu.

06.09.2021 13:00
debata

Model 1

Španielskej rodáčka patril už úvodný večer 78.ročníka filmového festivalu, kedy sa predviedla na premiére snímky režiséra Pedra Almodóvara Madres Paralelas (Paralelné matky), v ktorom hrá hlavnú rolu. Počas prvého večera mala na sebe čierno-bielu kombináciu domu Chanel, ku ktorému „sadlo“ jej dramatické večerné líčenie podčiarknuté tmavou farbou na perách, vlasy mala elegantne zopnuté do večerného účesu.

zväčšiť Penelope Cruz v modeli Chanel na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Parallel Mothers Red Carpet Penelope Cruz v modeli Chanel na premiére filmu 'Parallel Mothers' (Paralelné matky) počas festivalu v Benátkach.

Model 2

Na stretnutie s fotografmi pri príležitosti uvedenia komédie Official Competition dorazila 47-ročná hviezda opäť v čierno-bielej dvoj-kombinácii z dielne Chanel, ale šaty boli z celkom iného súdka než predošlé – nešlo o večerný model. Dĺžka šiat nechala vyniknúť pekným nohám Španielky, bohaté vlasy si tento raz nechala vyhladené padať rozpustené na plecia.

zväčšiť Penelope Cruz (šaty Chanel) na stretnutí s... Foto: Domenico Stinellis
Italy Venice Film Festival 2021 Official Competition Photo Call Penelope Cruz (šaty Chanel) na stretnutí s fotografmi pred uvedením filmu 'Official Competition' v Benátkach.

Model 3

Večerná premiéra spomínanej komédie sa už niesla v pompéznejšom štýle a dvojnásobná mama sa predviedla ako nádherná antická bohyňa. Keďže jej meno je dlhodobo spojené so značkou Chanel, aj na večernú premiéru zvolila model z tohto módneho domu a bola jednoznačne hviezdou červeného koberca. Biely model, ktorého spodný diel tvorilo niekoľko volánov, herečka doplnila výraznými diamantovými náušnicami.

zväčšiť Penelope Cruz (šaty Chanel) na premiére filmu... Foto: Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Official Competition Red Carpet Penelope Cruz (šaty Chanel) na premiére filmu 'Official Competition' v Benátkach.
 Antonio Banderas a Penelope Cruz (šaty Chanel)...
Penelope Cruz (šaty Chanel) na premiére filmu...
+3 Penelope Cruz (šaty Chanel) na stretnutí s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #MFF Benátky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...