Posledná príležitosť na letné maxišaty? Inšpirujte sa Nicky Hiltonovou

Leto sa blíži k záveru, ale ešte nejaké teplé dni nás čakajú. Niet lepšej príležitosti ako teraz vychutnať si ich v maxišatách.

29.08.2021 07:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Inšpiráciu len nedávno ponúkla aj členka slávnej milionárskej rodiny – dedička hiltonovského impéria Nicky Hilton. Dvojnásobná mama sa objavila na pláži v Malibu spoločne s celou rodinou. Kým jej manžel aj obe ratolesti volili ležérnu plážovú garderóbu, Hilton stavila na maxišaty v modrobielom vyhotovení a s výraznejším florálnym vzorom.

Model s volánmi a ramená odhaľujúcim lodičkovým výstrihom nie je žiadnou prevratnou či originálnou voľbou letnej garderóby – je to však ukážková záruka toho, že dáma bude vyzerať pôvabne, štýlovo a bude sa zároveň cítiť veľmi komfortne. Či už v horúcom počasí, alebo pri prvom septembrovom vetríku, ktorý má ešte príjemný teplý podtón.

Niektoré značky dokonca uviedli na trh modely už v rámci nových kolekcií, ich jasnou výhodou však je, že ak ich koncom septembra odložíte do skrina, budúci rok akoby ste našli. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Pruhované maxišaty Boden, predávajú sa za 185...
Maxišaty na hrubších ramienkach Tommy Hilfiger,...
+4Maxišaty s volánikovým lemom Liu Jo, predávajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #inšpirácia #maxišaty #Nicky Hilton

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...