Blond hriva a nežná biela = TOP kombinácia! Presvedčí vás Brzobohatá aj Mališová

Už desaťročia neplatí, že snehobielu farbu by si mali uzurpovať len nevesty či dievčatá a mladé ženy pred vydajom. Napriek tomu sa voľba bielej farby v šatníku ešte stále spája s pozornosťou okolia - možno aj preto, že ak ste od hlavy po päty oblečená v tomto odtieni, nedá sa to prehliadnuť.

24.08.2021 06:00
628246839 Foto:
Modelka a ambasádorka niekoľkých charitatívnych programov Taťána Gregor Brzobohatá.
debata

S tým pravdepodobne kalkulovali aj dámy na tohtoročnom filmovom festivale v Karlových Varoch, kde sa momentálne od piatka sústreďuje to najdôležitejšie šoubiznisové dianie na oboch stranách česko-slovenskej hranice. Viaceré z nich potvrdili výberom bielej kreácie náklonnosť k trendom, ale aj snahu o zabodovanie eleganciou a krásou.

Ako už naznačuje trojica vybraných dám, siahnuť po bielej majú väčší sklon blondínky. A dá sa tomu rozumieť. Snehobiely tón totiž veľmi pekne ukáže v kombinácii s plavými tónmi vo vlasoch. Hoci sa momentálne nosia skôr studené tóny, v tomto prípade funguje aj spojenie s teplými blond tónmi vo vlasoch. Ak k tomu pridáte akoby slnkom pobozkaný look, teda jemné opálenie v tvári či na odhalenej koži ramien alebo rúk, výsledok je skutočne neprehliadnuteľný.

zväčšiť Modelka Veronika Chmelířová v bielych šatách s... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
628377157 Modelka Veronika Chmelířová v bielych šatách s detailom viazania v drieku.

Na festivale vo Varoch azda najviac zabodovala modelka a charitatívna ambasádorka Taťána Gregor Brzobohatá. Jej voľba sukne s aranžovanou čipkovanou vrstvou a jemne predĺženej vesty v drieku definovanej hrubším prepásaním bola skrátka dokonalou ukážkou elegantnej ženskej garderóby, ktorá obstojí pri denných povinnostiach a pokojne v nej môžete rovno stráviť aj spoločensky orientovaný večer.

O niečo viac k biznis looku sa približuje model šiat, ktorý si na večierok známej banky obliekla modelka Veronika Chmelířová. V tomto prípade to vlastne bola ideálna voľba – práve bankové prostredie si pýtalo istú serióznosť a biele šaty s dlhými rukávmi a efektom prepásania v drieku túto potrebu uspokojili. Pri pracovnom stretnutí si, samozrejme, lepšie zapnúť o jeden či dva gombíky smerom nahor – inak je to však inšpirácia bezchybná.

zväčšiť Bývalá misska a modelka Karolína Mališová v... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
628376818 Bývalá misska a modelka Karolína Mališová v kombinácii zdobeného korzetu a nohavíc v snehobielej farbe.

Najspoločenskejší charakter bielej farby na odevnej kreácii potom vo Varoch predviedla bývalá misska Karolína Mališová. Vyšívaný a zdobený korzet vytváral práve noblesný charakter looku, no v spojení so širokými nohavicami dostával akýsi ležérnejší a uzemnený charakter. Opäť dobrá voľba, navyše ideálna aj vďaka svojej variabilite, či rozdeleniu na kusy a kombinovaniu aj v rámci iných stylingov.

Všetky tri spomenuté dámy sú skvelým príkladom, ako môžu blondínky nosiť bielu farbu. A, samozrejme, nemôžeme si odpustiť ani malý bonus v podobe Daniely Peštovej a jej snehobielej kombinácie od značky Zimmermann.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Biela #blond #Karlovy Vary #Karolína Mališová #Taťána Gregor Brzobohatá

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...