Ak ešte skúsiť toto leto šortky, potom takéto! Nosia ich hviezdy, máme 10 tipov

Disponujete odvahou aj pri tých odvážnejších módnych trendoch? Potom by ste určite nemali prehliadnuť ten, ktorý zaujal v šortkovej móde.

17.08.2021 06:00
France Cannes 2021 Annette Photo Call Foto: ,
Herečka Marion Cotillard v cyklistických šortkách z dielne značky Chanel na festivale v Cannes.
debata

Krátke nohavice patria k letnému obdobiu. Zvyčajne však nosíme voľnejšie modely s vysokým pásom, prípadne sa uchyľujeme k denimovému prevedeniu. Už minulý rok sa však ku slovu dostala nie celkom zvyčajná móda v rámci dámskych šortiek – tzv. cyklistické.

Áno, reč je o modeloch, ktoré by ste si skôr predstavili ako súčasť vašej športovej výbavy. S tým rozdielom, že viacero značiek ponúklo práve takýto typ ako trendový kúsok modernej mestskej garderóby. Za všetkých stačí spomenúť napríklad značky Chanel a Louis Vuitton, dva z najluxusnejších módnych domov, ktoré zapracovali športovú estetiku do letných kolekcií a oblieklo do elastických šortiek modelky a aj mnohé hviezdy.

1328638539 Čítajte viac Najpopulárnejšia dĺžka sukne? Toto je ona! Hviezdy vás inšpirujú, ako sa nosí

Naposledy sa takto netypicky pred médiami predviedla francúzska herečka Marion Cotillard, ktorá volila čiernu kombináciu z dielne Chanelu. Tajomstvo úspechu tohto kúsku šatníka tkvie v nezvyčajnom mixovaní a stylingu. Napríklad môžete obliecť cyklistické šortky s hodvábnou blúzkou alebo ku nim pridať top nad pupok a doplniť ho oversized sakom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Louis Vuitton (@louisvuitton)

Popularita trendu medzi mladšou generáciou donútila aj športové značky priniesť trendovejšie vzory a farebnosť, ktoré sa potom jednoduchšie kombinujú aj v rámci denného stylingu. Prémiové brandy stavili potom tiež na vzory alebo atypický materiál. Okrem klasického spandexu sa objavujú elastické šortky z neoprénu, úpletu alebo bavlny so zmesou elastanu. Viac tipov nájdete v našej galérii. Nech sa páči, odvážnym praje šťastie aj posledné týždne leta…

Elastické vzorované šortky Tropic of C,...
Elastické vzorované šortky Zara, predávajú sa...
+9Cyklistické úpletové šortky Zara, predávajú sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Marion Cotillard #šortky #elastické

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...