Vojvodkyňa Kate, nestarnúca Lopez aj sexy Emily: 3 tipy ako kombinovať svetlé džínsy!

Džínsy sa nájdu azda v každom dámskom šatníku. Rôznych strihov, farieb, dĺžky a úpravy. Niekedy však stačí jeden jediný kus, s ktorým vytvoríte niekoľko rozmanitých kombinácií.

02.08.2021 09:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate opäť zaujala svojou nenútenou športovou eleganciou.
debata (1)

Klasická svetlomodrá džínsovina funguje v tomto prípade naozaj na jednotku. Vo farebnosti zostáva zachovaný „casual“ (teda akýsi uvoľnený a voľnočasový) charakter odevu, no zároveň ho dokážete nakombinovať na niekoľko spôsobov a vytvoríte tak looky s pozmeneným charakterom.

Za príklad sme si tentoraz vzali tri známe dámy, ktoré sú rozhodne dobrým príkladom, ako nosiť a stajlovať v garderóbe denimovaú módu. Inšpirujte sa s nami.

Vojvodkyňa Kate

Napriek svojej príslušnosti ku britskej kráľovskej rodine sa denimu nevyhýba a vždy, keď si dá na seba džínsy, je to zásah do čierneho. V tom momente sa totiž z (pravdepodobne) budúcej britskej kráľovnej stáva mladistvá a uvoľnene pôsobiaca dáma, ktorá pôsobí sviežo a trendovo. Skúste to ako v prípade chvíle, keď Kate skombinovala klasické svetlomodré džínsy s bielym bavlneným tričkom a sakom v pastelovej farbe so zaujímavými detailmi vreciek. Obuv spraví v tomto prípade veľa – štíhla vysoká vojvodkyňa stavila na obľúbenú značku bielych tenisiek z vegánskej kože. Nenútené, jednoduché a pritom skvelé!

Emily Ratajkowski

Sexy dokáže byť za každých okolností a nemusí pri tom odhaľovať väčšiu časť tela. Modelka a stále pomerne čerstvá mama skombinovala svetlomodré džínsy s vysokými čižmami v bordo-červenej. Už táto samotná kombinácia naznačuje, že s Emily sa neradno zahrávať – je to skrátka sebaistá dáma, ktorá sa v móde nepodriaďuje zaužívaným pravidlám. Spojenie spodnej časti stylingu s voľnou snehobielou blúzkou, len tak ležérne uviazanou v oblasti poprsia, podporuje jej povestnú zvodnosť, no sexepíl je dávkovaný veľmi opatrne. Kabelka na dlhom remienku cez plece, slnečné okuliare a výsledok stojí za to.

zväčšiť Modelka Emily Ratajkowski v parížskych uliciach... Foto: SITA/AP
emilz2017b Modelka Emily Ratajkowski v parížskych uliciach v roku 2017.

Jennifer Lopez

A do tretice jedna z ikon Hollywoodu a vzor mnohých žien bez ohľadu na generácie. Päťdesiatnička Jennifer Lopez má postavu bohyne a svetlomodré džínsy to dokážu zdôrazniť – konieckoncov, jej povestné pozadie si nemohlo priať lepší kus odevu na svoje zvýraznenie. Elegantná kombinácia s čiernym elastickým rolákom, luxusnou kabelkou a k tomu vysoké podpätky na lodičkách s variáciou na denimovú úpravu. Tomu sa hovorí sexy šelma v meste.

zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla... Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia
620890838 Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla svoju príťažlivú figúru v úzkych džínsach.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #Jennifer Lopez #oblečte sa podľa nej #styling #Emily Ratajkowski #džínsy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....