53, 63 aj 75! Ako to vôbec robia? Hviezdne veteránky berú dych, vyzerajú famózne

Starnúť s gráciou a pôvabom nemusí byť vždy jednoduché, ale mnoho zástupkyň sveta šoubiznisu to zvláda čoraz lepšie. Či už s pomocou dobrej kozmetiky, s pomocou chirurga alebo vďaka dobrým génom - trojica slávnych dám na festivale v Cannes absolútne ohúrila.

07.07.2021 12:00
debata
Carla Bruni pózuje fotografom v kreácii z...
Herečka Helen Mirren prišla v sprievode manžela...
+18Zľava: Speváčka a herečka Angele, Simon...

V utorňajší večer, keď sa na Francúzskej riviére konal slávnostný otvárací ceremoniál, nechýbali na červenom koberci ani slávne zrelé ženy. Pozornosť strhávali na seba rovnako ako mladučké hviezdy či hrdinovia súťažného filmu.

Carla Bruni – 53 rokov

Bývalá členka zoskupenia supermodeliek z 90-tych rokov, bývalá prvá dáma, speváčka, príležitostná herečka a tiež stále modelka – pri Bruniovej je menovací zoznam dlhý, rovnako dlho sa jej však darí udržiavať si svoj šarm, nie celkom typickú krásu a eleganciu. Na červenom koberci v Cannes sa niekdajšia hviezda značky Chanel objavila v trblietavej kreácii na jedno rameno z dielne značky Celine. Šaty zvýraznili udržiavanú figúru, disponovali detailmi na zvýraznenie sexepílu, no pritom pôsobili decentne a vkusne. Bezchybná pleť, jemné líčenie – o tú sa zase postarali vizážisti značky Christian Dior. A výsledok – veď posúďte sami.

zväčšiť Carla Bruni pózuje fotografom v kreácii z... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Carla Bruni pózuje fotografom v kreácii z dielne značky Celine.

Andie MacDowell – 63 rokov

Jej krása fascinovala najmä v 90-tych rokoch, keď bola hrdinkou mnohých romantických komédií. Neskôr sa stala vzorom pre mnoho žien aj ako kozmetická ambasádorka a v tejto funkcii pôsobí dlhé roky. V Cannes vôbec prvýkrát verejne predviedla svoj „nový“ účes – kučeravú hrivu so sivými prameňmi. Už dávnejšie Macdowell prezradila, že nefarbiť si vlasy sa rozhodla počas pandémie a nadchlo ju, aký výsledok docielila. Sebavedomie, vnútorná istota, ale aj nadčasový pôvab – to je to, čo herečke a modelke pomáhalo vždy a platilo to aj v utorok večer na otvorení 74. ročníka MFF Cannes. O jej líčenie a úpravu účesu sa postarala značka L'Oreál Paris.

zväčšiť Herečka a ambasádorka značky L'Oreál Paris... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Herečka a ambasádorka značky L'Oreál Paris Andie MacDowell predviedla svoju hrivu sivých vlasov.

Helen Mirren – 75 rokov

Občas ju opisujú ako hotový zázrak prírody. Herečka Mirren vzhľadom na svoj vek pôsobí neskutočne mladistvo a jej šarm zdobí pravidelne každú akciu, na ktorej sa objaví. Prednosťou britskej rodáčky je určite fakt, že sa nebojí voliť takpovediac „mladistvé“ farby, strihy alebo detaily. Žltá večerná toaleta, v ktorej sa objavila na otvorení francúzskeho festivalu, jej rozjasnila pleť a ubrala niekoľko rokov. Líčenie mali na starosti odborníci zo značky L'Oreál Paris. Mirrenovej mladistvý vzhľad ešte umocňuje jej energia a dobrá nálada, neustále pózuje s úsmevom a neberie ohľad na to, či sa jej pri ňom vytvoria vrásky okolo úst alebo očí. A určite aj preto vyzerá o to pôvabnejšie.

zväčšiť Herečka Helen Mirren stavila na šaty výraznej... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Herečka Helen Mirren stavila na šaty výraznej žltej farby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #vek #Cannes #Andie Macdowell #veteránka #Carla Bruni

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...