3 podoby Lady Gaga, ktoré očaria milióny žien! Taká očarujúca dlho nebola, inšpirujte sa

Letné počasie síce skracuje dĺžky šiat a sukní a uberá z množstvo látky na šatách doslova metre, ale speváčka a herečka Lady Gaga má opäť na všetko trochu iný pohľad. Výsledok je úchvatný.

07.07.2021 09:00
619075144 Foto:
Speváčka Lady Gaga odchádza z priestorov hotela Plaza Hotel v kreácii Giambattista Valli a kabáte Fendi.
debata

Hudobná diva, ktorá pred pár mesiacmi dotočila nový film v réžii Ridleyho Scotta o prípade nájomnej vraždy Maurizia Gucciho, sa objavila za uplynulých pár dní v New Yorku niekoľkokrát v uliciach. Bolo to premyslené, bolo to plánované a bolo to špičkovo štylisticky vyladené. Gaga však veľmi dobre vedela, prečo to robí. Pozornosť, akú si uchmatla za posledné dni, bola značná.

Američanka s talianskymi koreňmi sa rozhodla pre prezentáciu v duchu pocty elegantnej a ženskej móde 30-tych aj 50-tych rokov minulého storočia. Nadýchané sukne, elagantné kabáty, šaty na telo v decentnej midi-dĺžke, luxusné materiály aj rafinované vzory. Štylistický tím speváčke pripravil kompletnú garderóbu na niekoľko dní z ateliérov známych značiek a Gaga si z newyorských ulíc spravila skutočné módne mólo.

zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii od... Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia
618780446 Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii od dizajnéra Alexandra McQueena.

Jedným z jej lookov, ktorým padla do oka fotografom aj verejnosti, bola ružová kreácia šiat s bodkovaným vzorom. Model od Alessandry Rich s oblým srdcovým dekoltom doplnila miniverziou kabelky Fendi Peekaboo a elegantnými lodičkami. Jemné a veľmi ženské bolo aj líčenie a úprava účesu.

O pár hodín neskôr mohli potom fotografi aj obyvatelia New Yorku zazrieť hudobnú divu v kreácii z vrstiev čierneho tylu s prepracovaným korzetovým vrškom, ktorá vznikla v dielni Alexander McQueen. Výčes na spôsob Audrey Hepburnovej vo filme Raňajky u Tiffanyho, k nemu slnečné okuliare a aura hollywoodskej hviezdy z čias zlatej éry filmového priemyslu. Opäť zásah do čierneho.

Ten posledný, v tomto prípade možno povedať zásah do bieleho – a azda aj ten najvydarenejší look Lady Gaga predviedla o deň neskôr. Šaty s kaskádou jemných volánikov a potlačeným bodkovaným vzorom od Giambattistu Valliho, k nim elegantný snehobiely kabát Fendi a luxusná malá kabelka do ruky – nie je odvážne povedať, že umelkyňa, ktorá zažiarila v snímke Zrodila sa hviezda, dlho nevyzerala lepšie.

zväčšiť Speváčka Lady Gaga v uliciach New Yorku v... Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / FENDI
SPL5235302_013 Speváčka Lady Gaga v uliciach New Yorku v šatách z dielne dizajnérky Alessandry Rich a s kabelkou Fendi Peekaboo v miniverzii.

Módni odborníci dodávajú, že aj takto Gaga predznačila návrat retro estetiky 30-tych a 50-tych rokov minulého storočia a že sa už čoskoro podobných kreácií dočkáme na ulici viac. Ženskosť, rafinovanosť, elegancia a pôvab – to budú hlavné heslá výberov šiat už na najbližšiu jeseň. Luxusné kreácie, aké má k dispozícii americká speváčka si síce nemôže dovoliť každá z vás, inšpirácia je však bezplatná. A my veríme, že šikovné Slovenky určite nájdu modely, ktoré z nich spravia aj hviezdy slovenských ulíc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #móda #trend #inšpirácia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...