Svátková, Stanková a Treštíková: 3 ležérne looky známych mamičiek, inšpirujte sa!

Pri starostlivosti o deti nie je vždy jednoduché vyzerať tip-top. Aj v móde sa mamičky častejšie utiekajú ku komfortu a ležérnosti.

25.06.2021 06:00
debata
Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková.
Slovenská herečka Alžbeta Stanková na otvorení...
Spisovateľka Radka Třeštíková na otvorení...

To však neznamená, že výsledok musí byť nudný, prípadne zaostávať za dámami, ktoré do svojho vzhľadu investujú omnoho viac času či úsilia a v neposlednom rade financií. Na nedávnom otvorení novej detskej herne v Prahe sa objavilo niekoľko známych žien, matiek, ktoré priviedli svoje ratolesti a zároveň predviedli objektívom svoj pohľad na ženskú módu. Vybrali sme 3 z nich ako inšpiráciu, ktorá môže osloviť ďalšie mamičky, ale aj ženy bez materských povinností, no so zmyslom pre štýl.

Vlastina Svátková

Veľmi často ju vídať v šatách, sú zjavne jej obľúbeným kusom šatníka. Tentoraz stavila na model z ľahkého saténu vo fialovej farbe, ktorý ozvláštňovala aplikácia kontrastnej látky so vzorom na hrudi. Svátková šaty s nazberanými rukávmi doplnila členkovými čižmičkami na miernom podpätku. Pri nosení dieťaťa na rukách to zjavne je nutnosť. Zároveň to celkovému stylingu dodáva trochu rockersko nenútenej nálady. Zaujme kabelka s efektom color-blockingu.

Herečka a spisovateľka Vlastina Svátková.

Alžbeta Stanková

Pôvabná hrdinka seriálových projektov a muzikáli Rebelové volila veľmi ležérnu letnú kombináciu bieleho bavlnené trička, prúžkovanej sukne a tenisiek. Sukňa zaujme diagonálne spájaným vzorom jemných prúžkov, čo jej dodáva opticky objem aj zaujímavý efekt. Tenisky pôsobia komfortne a sú ako stvorené na to, ak sa potrebujete za svojím dieťaťom rozbehnúť na ihrisku či v parku. Namiesto kabelky si Stanková vystačila so športovou taštičkou cez rameno.

Slovenská herečka Alžbeta Stanková na otvorení...

Radka Třeštíková Známa česká spisovateľka má zmysel pre súčasnú módu a trendy, čo sa dá jasne vidieť na výbere oversized saka v pastelovej farbe, pod ktoré si obliekla len podprsenkový top. Look je spojený so sivými džínsami širšieho strihu (často v našich končinách označovaného ako mrkvový) a masívnejšími teniskami s retro estetikou 80-tych rokov. Jednoduchá biela kabelka do ruky s pridaným remienkom na prevesenie cez rameno umocňuje športovo-elegantný ráz stylingu.

Spisovateľka Radka Třeštíková na otvorení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Alžbeta Stanková #Vlastina Svátková #Radka Třeštíková

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...