Maxišaty, na nich kvety - to je osvedčený recept leta: 7 slávnych dám to potvrdí

Aj vás prekvapuje, ako skvelo dokážu vyzerať známe dámy, ktoré volia vzorované modely šiat s kvetmi? Na leto sú podobné kúsky stvorené.

26.06.2021 06:00
NY Special Screening of "Summer of Soul" Foto: ,
Herečka Vanessa Williams na premietaní snímky Summer of Soul.
debata

Ľahučké materiály, splývavý, často voľnejší strih a výrazné vzory vo všemožných farebných kombináciách. Pri florálnych vzoroch sa naozaj netreba držať na uzde – je len na vás, či sa posuniete smerom k žiarivým tónom žltej, oranžovej či limetkovej, neónovým farbám, alebo decentnejším mixom v tlmených a minerálnych tónoch.

Základom je kvetinový vzor, ktorý môže byť pravidelný, ale tiež môže isť o mix rozmanitých veľkostí a druhov kvetov, či abstraktnú variáciu na kvetinovú potlač. Naša rada znie, skúste to s čo najvýraznejšími kvetinami aj farbami – zoberte si príklad napríklad z herečky Vanessy Williamsovej, ktorá kombinovala jasnozelenú s lososovou a jemnou ružovou na bielom podklade.

Herečka Lilla Kizlinger na filmovom festivale...
Herečka Elizabeth Olsen v letných maxišatách s...
+4Herečka Olivia Jordan v letných maxišatách s...

Čo sa strihov týka, vyšším dámam svedčí splývavý aj voľnejší strih v áčkovej línii. Dámy s menej centimetrami by mali siahnuť po definovaní drieku, teda vyberať si šaty s florálnym motívom prepásané opaskom či zavinovacie. Odporúčame aj pár centimetrový podpätok.

Letné teplé počasie praje jemnejším materiálom, ale aj odhalenej koži. Pri maxišatách sa prenáša odhaľovanie od pása nahor – či už ide o šaty na ramienkach s odhalenými rukami, šaty s jedným ramienkom, ale prípadne aj odhalený chrbát a výraznejší výstrih. Ten môžete zjemniť napríklad aranžovaným pruhom látky okolo krku (pozrite sa na herečku Jessicu Albu v galérii).

shutterstock 1523762603 Čítajte viac Leto v žltých tónoch! 9 celebrít ako dôkaz, že šaty v tejto farbe sú TOP voľba
debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Jessica Alba #trend #celebrity #maxišaty #kvetinová potlač

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...