Leto praje bielej! Takto pristane 9-ročnej švédskej princeznej a jej mame Viktórii

9-ročná princezná Estelle slávnostne odhalila novú sochu v Štokholme. Čo si pred objektívy obliekla?

10.06.2021 09:00
debata

Vo februári oslávila švédska princezná Estelle deviate narodeniny. Jej rodičia, švédska princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel, vtedy zverejnili nové oficiálne zábery ich dcéry. Dievčatko sa na nich milo usmievalo do objektívu v priestoroch paláca. Aktuálne sa však malá princezná objavila na verejnosti a dokonca si už plnila oficiálne povinnosti po boku svojich rodičov.

Estelle Čítajte viac Veselá kráľovská oslávenkyňa! Švédska princezná má 9, jej oficiálne zábery očaria

Princezná Estelle slávnostne odhalila novú sochu v v Štokholme a pri tej príležitosti si zapózoval aj jej tvorcami, ale aj so svojou mamou. Do pozornosti sa dostali aj outfity oboch členiek švédskej kráľovskej rodiny.

zväčšiť Zľava: Princezná Estelle, princezná Viktória a... Foto: Sara Friberg/ Kungahused
estelle Zľava: Princezná Estelle, princezná Viktória a princ Daniel v Štokholme.

Estelle mala na sebe výsostne letnú kombináciu pozostávajúcu z bielej blúzky s čipkovaným golierom a bielej sukne. Na blúzke od Bonpoint v hodnote 210 eur sa dajú rozoznať aj drobné vzory v podobe ružových kvietkov. K modelu zvolila biele tenisky Adidas edície Stan Smith, ktorých cena sa pohybuje okolo 70 eur.

Mama školáčky Estelle, korunná princezná Viktória, zvolila takisto bielu farbu, na podujatie prišla v čipkovaných šatách od značky ByMalina v cene okolo 500 eur, ktoré sme na nej už videli aj v minulosti. Rovnako ako blúzka jej dcéry, aj šaty Victorie boli posiate jemnými kvietkami. Na rozdiel od svojej dcéry však zvolila sandáliky hnedej farby, nie biele tenisky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Viktória #princezná Estelle

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...