Dohola, s plavými vlnami sexbomby aj šik mikádom: Portman vás inšpiruje účesmi

Jej kariéra pred kamerou odštartovala ešte v čase jej tínedžerského veku, neskôr sa naplno rozvinula po skončení štúdia na vysokej škole. Herečka Natalie Portman už niekoľko dekád púta pozornosť talentom, ale tiež svojou krásou a schopnosťou premeny.

09.06.2021 09:00
natalie2018 Foto:
Herečka Natalie Portman na zábere z roku 2018 s polodlhými vlasmi osvieženými blond prameňmi.
debata

Americko-izraelská herečka sa nikdy nebála pre rolu zmeniť svoj vizuál a azda najviac sa to potvrdilo pri nakrúcaní filmu V ako Vendetta, keď si dokonca nechala svoje krásne vlasy ostrihať úplne. Skončila holohlavá a tento proces vyholenia hlavy je dokonca zachytená priamo vo filme.

Samozrejme, tým nechceme povedať, že teraz by ju každá žena mala nasledovať. Portman je však jednoznačne príkladom, že pôvabná žena so sebavedomím „unosí“ všetko. Aj s vyholenou hlavou vyzerala krásne a inšpiratívne.

Natalie Portman a jej dievčenský look a tiež...
Natalie Portman sa pre film nechala vyholiť a...
+6Nie veľa herečiek sa odhodlá na radikálnu...

Celkom prirodzene sa neskôr z jej účesu stal skutočný hit. Portman totiž vrátila do módy krátke vlasy a nádych éry 60-tych rokov s takzvaných „pixie“ lookom. A to málokto tušil, že už o pár rokov prekvapí premenou na hotovú americkú sexbombu. V roku 2010 sa v spoločnosti objavovala s plavými teplou blond odfarbenými prameňmi. Kaderníci jej vlasy mierne tupírovali, aby mali viac objemu, nechýbali ani naznačené vlny. Portmanovej „intelektuálnejšia“ stránka ustúpila do úzadia a herečka mnohých prekvapila.

angelina2010 Čítajte viac Angelina menila farbu vlasov ako ponožky: Blond, čierna či ryšavá, tu je 9 inšpirácií

V čase nakrúcania filmu Čierna labuť sa vrátila ku klasickejším polodlhým vlasom a keď bola potom nominovaná za svoj výkon azda na každej dôležitej ceremónii filmového sveta, premenila sa na „elegantnú labuť“ s decentnými a pritom veľmi pôvabnými výčesmi.

Pre moderné ženy bude však určite veľmi inšpiratívny aj ten najaktuálnejší look – mikádo siahajúce pár centimetrov pod bradu. Moderné, mladistvé, šmrncovné – takto Portman vstúpila do roku 2020 a odvtedy sa drží práve tejto dĺžky. Určite však nepovedala posledné slovo a nejaké inšpirácií sa od nej ešte dočkáme. V našej galérii si môžete pozrieť 9 podôb čerstvej štyridsiatničky, ktorá svoje okrúhle jubileum oslavuje v stredu 9. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Natalie Portman #účesy #holohlavý #mikádo #jubileá hviezd

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....